3 eagles giver svensk føring på Kellers Park

Åke Nilsson fører Kellers Park Masters efter et sandt eagleshow

Svenske Åke Nilsson tager en føring på ét enkelt point med sig til fredagens finalerunde ved Kellers Park Masters. Imponerende 3 eagles var medvirkende til, at Nilsson overnatter på førstepladsen.

Et point efter Nilsson følger den forsvarende mester, Erik Myllymäki fra Finland, mens Niklas Nørgaard Møller er bedste dansker på en sjetteplads, syv point efter Nilsson.

Eagle-show til morgenkaffen
Rutinerede Åke Nilsson gav fra morgenstunden god underholdning til de fremmødte tilskuere, da han på første hul (banens 11. på 520 meter), lavede en flot eagle. Den eagle skulle blive fulgt op af yderligere to af slagsen, og via denne uges modificerede stableford system, fik Åke Nilsson således valuta for pengene. En eagle giver fem point, og de 15 eagle-point udgjorde ved dagens afslutning en stor del af svenskerens samlede pointhøst på 34 point efter de to første runder.

Ét point efter Nilsson ligger den forsvarende mester, Erik Myllymäki. Finnen har efter de første 36 huller lavet imponerende 15 birdies og en enkelt eagle, og synes virkelig at omfavne det modificerede stableford system, som for alvor belønner aggressivt spil.

På tredjepladsen med 30 point ligger den svenske longhitter, Mikael Lindberg, mens Niklas Nørgaard Møller er på sjettepladsen som bedste dansker i samlet 27 point.

Kanonerne er kørt i stilling
Lige bag de førende ligger en stribe af turneringens helt store favoritter. Den tidligere Europa Tour spiller, Joel Sjöholm, ligger sammen med tidligere Europa Tour vinder, Mads Vibe-Hastrup på en delt syvendeplads kun otte point efter den førende svensker. Niklas Lemke, Oliver Lindell, Daniel Løkke og Birgir Hafthorsson følger umiddelbart efter, og med pointsystemet i denne uge, kan en god runde fredag for alvor vende op og ned på det hele.

Forventer mange tilskuere fredag – læg vejen forbi Kellers Park
Fredag morgen begynder finalerunden ved Kellers Park Masters, og der forventes et stort fremmøde på Kellers Park Golf. Klubben tænder op i grillen og sørger for et hyggeligt arrangement. Så har du lyst til at bruge din fridag på at heppe på de danske ECCO Tour spillere og se international golf i topklasse, så bør du lægge vejen forbi Kellers Park Golf Club. Du kan læse mere om klubbens arrangement med fadøl, pølser m.m. her.

Du kan se stillingen ved Kellers Park Masters her.

Du kan starttider for fredagens finalerunde her.

Du kan se resultat af holdkonkurrencen ved Kellers Park Masters Pro-Am her.