Årets første Pro-Am: Made in Himmerland Qualifier by Enjoy Resorts

Årets første ECCO Tour Pro-am skal spilles på Rømø den 10. og 11. maj. Dette er en fantastisk mulighed for at invitere kunder, forretningsforbindelser eller ansatte til en hyggelig dag på golfbanen med en professionel golfspiller. Rømø er en fantastisk golfbane omringet af vild natur, og banen kaldes ofte for Danmarks rigtige linksbane. Denne Pro-am afholdes over 18 huller som holdspil, hvor der spilles i hold af tre amatører og en professionel golfspiller. Matchformatet er Tour Scramble Stableford.

Ved Tour Scramble Stableford driver alle tre amatører ud, hvorefter det bedste drive vælges. Herfra skal de tre amatører slå deres andetslag og spille hullet færdig med deres egen bold. Den professionelle vil altid spille sin egen bold. Matchen spilles som stableford og de tre bedste scores fra hvert hul er tællende. Der spilles med 3/4 handicap med maksimum 28 tildelte slag. Det er et underholdende matchformat hvor hele holdet er med.

Der vil være præmier til de seks bedste hold. Det hold med flest point vinder og kvalificerer sig til årets sidste Pro-am på Ledreborg Palace Golf den 21. oktober. 

Prisen for et hold bestående af 3 spillere er 4.500,- kr. excl. moms. Prisen for sponsorer er 3 klip.

Prisen inkluderer:

  • Forplejning iht. program
  • Baneforplejning inkl. drikkevarer
  • Golfrunde med ECCO Tour spiller
  • Stort Præmiebord
  • Networking og hygge med cirka 75 andre deltagere.
  • Underholdning med Volf og JB

Se hele programmet for Made in Himmerland Qualifier Pro-am by Enjoy Resorts

For booking kontakt:

Daniel Kristensen / 4041 1914 / [email protected]
Lene Aagaard / 4091 7722 / [email protected]
Flemming Astrup / 4090 1960 [email protected]