Aksel Kristoffer Olsen vandt FREJA Final Series 2018

Aksel Kristoffer Olsen vandt Freja Final Series 2018 i suveræn stil

Norske Aksel Kristoffer Olsen kronede en aldeles fremragende sæson på ECCO Touren og Nordic Golf League med en sejr i FREJA Final Series 2018. 

Olsen sluttede som nummer to ved Tour Final på Barsebäck, og da han allerede inden denne uge toppede FREJA Final Series Ranking, så var det rigelidt til at sikre sig den samlede sejr og dermed det eksklusive ur. Uret til en værdi af 75.000 kroner kommer som en bonus til Olsen, som foruden FREJA Final Series også sluttede som nummer 1 på GolfBox Nordic Golf League Ranking.

Urørlig i FREJA Final Series
FREJA Final Series udgøres af sæsonens sidste fire turneringer på Nordic Golf League. På trods af at talentfulde Olsen sad over i en af de fire finaleturneringer, så var han alligevel urørlig. En sejr, en andenplads og en tredjeplads var mere end de øvrige spillere kunne følge med til. Marcus Helligkilde blev bedste dansker på en tredjeplads, mens Frederik Dreier i sin rookie-sæson blev nummer fire.

Aksel Kristoffer Olsen kan på sit nye ur konstatere, at klokken har slået Challenge Tour… (Foto: Swedish Golf Tour)

En vild slutspurt kronede en fantastisk sæson
Aksel Kristoffer Olsen vandt sæsonens blot anden turnering på PGA Catalunya Resort tilbage i februar. Siden da fulgte en stribe af flotte resultater, inden han for alvor skruede bissen på mod slutningen af året.

Efter en flot præstation ved Made in Denmark i starten af september, så sluttede Aksel Kristoffer Olsen ikke udenfor top 3 i sæsonens sidste fem turneringer på Nordic Golf League. Imponerende af nordmanden, der også er klar til 2nd stage på European Tour Q-School i november. Det er svært at afvise, at Olsen kan gå hele vejen..

Se resultatet af FREJA Final Series 2018 her.

Se slutstillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking 2018 her.