Axel Boasson vandt FREJA Final4Four

Axel Boasson vandt FREJA Final4Four 2017 og kronede en fantastisk sæson.

Islandske Axel Boasson kronede en fantastisk sæson med sejr i FREJA Final4Four. Sejren i finaleserien kom i hus via en andenplads i Nordic Golf League Tour Final.

Axel Boasson kan således iføre sig det eksklusive Maurice Lacroix ur til en værdi af 80.000 kroner, som FREJA Transport & Logistics havde stillet vinderen af FREJA Final4Four 2017 i udsigt.

FREJA Final4Four Ranking er det udelukkende sæsonens sidste fire turneringer, der tæller med. I disse fire turneringer er Axel Boasson sluttet som hhv. nummer 1, 9, 10 og 2. Og når man i hele FREJA Final4Four aldrig sluttede uden for top-10, må sejren siges at være svært fortjent.

Axel Boasson bliver således den fjerde vinder af FREJA Final4Four. 

  • 2014: Jacob Glennemo, Sverige
  • 2015: Christofer Blomstrand, Sverige
  • 2016: Alexander Wennstam, Sverige
  • 2017: Axel Boasson, Island

En bemærkelsesværdig sæson

Axel Boasson blev fuldt fortjent kåret som ECCO Tour Player of the Year 2017.

Med sejren i FREJA Final4Four kronede Axel Boasson en fuldstændig fantastisk sæson. Den store islænding, der i 2016 sluttede som nummer 89 på den samlede rangliste, vandt i denne sæson GolfBox NGL Ranking, FREJA Final4Four og Race to Himmerland (ECCO Tour ranking).

Han fik tilmed Europa Tour debut, da han spillede med ved Made in Denmark, og han blev ganske fortjent kåret som Player of the Year på ECCO Touren. Og så er han naturligvis klar til Challenge Touren i 2018. Axel Boasson er et levende bevis på, hvor meget der kan ændre sig på bare en sæson i golfens forunderlige verden.

Stort tillykke til Axel Boasson og mange tak til FREJA Transport & Logistics for endnu engang at sikre en spændende finaleserie på ECCO Tour og Nordic Golf League.