Beskeden dansk start ved Thisted Forsikring Championship

Den udfordrende bane i Storådalens Golfklub viste sig fra sin smukkested side på førstedagen af Thisted Forsikring Championship 2016
Den udfordrende bane i Storådalens Golfklub viste sig fra sin smukkested side på førstedagen af Thisted Forsikring Championship 2016

Onsdag begyndte Thisted Forsikring Championship på Storådalens Golfklub, og på trods af en række formstærke danskere i feltet, så blev det en ganske beskeden dansk start.

Svenske Fredric Sundberg fører efter en første runde i 66 slag, fem under par, mens en stor gruppe på otte spillere deler andenpladsen i fire under par.

Først på en delt 10. plads efter førstedagen vejrer dannebrog. Martin Ovesen, Daniel Løkke og Jesper Gunder Larsen kom nemlig rundt i 68 slag, tre under par.

– Jeg synes, jeg kæmpede lidt derude i dag, og mens jeg ikke er helt tilfreds med mit spil, så er jeg rigtigt tilfreds med min score, fortalte Martin Ovesen. 

– Det er en interessant bane. Man skal holde tungen lige i munden, og selvom man kan lave en masse birdies undervejs, så ligger der hele tiden ballade på lur, slutter Martin Ovesen.

På en delt 14. plads i to under par efter førstedagen ligger blandt andre to af de bedste bud på et dansk topresultat, Rasmus Hjelm og Mark Haastrup. Begge spillere er inden denne uge placeret i top-5 på ranglisten, hvor de fem bedste efter sæsonen rykker op på European Challenge Tour.

I alt deltager blot 64 spillere ved Thisted Forsikring Championship, som er årets første turnering i FREJA Final 4Four. Præmiesummen er 300.000 kroner, så der er god grund til at lægge vejen forbi Storådalens Golfklub torsdag og fredag og heppe de danske talenter frem i stillingen. Der er gratis entré begge dage.

Du kan se stillingen ved Thisted Forsikring Championship her.

Se startlisten til torsdagens runde her.