Bevæget Christian Gløët vinder The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring

Christian Gløët vinder The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring 2018

Christian Gløët sikrede sig torsdag karrierens første ECCO Tour sejr, da han vandt The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring. Og efter en spillemæssig krise de seneste sæsoner betød sejren åbenlyst meget for Gløët.

– Jeg er så glad. Sejren betyder så meget. Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal starte, men jeg kommer nok til at fælde en tåre i bilen hjemad. Jeg har været så langt nede, og det har været nogle rigtigt hårde sæsoner. I lang tid kunne jeg slet ikke få bolden i spil fra tee, og golf var absolut ikke sjovt mere, fortalte Christian Gløët umiddelbart efter sejren.

– Sidste sæson var krisen så dyb, at jeg faktisk var tæt på helt at stoppe. Takket være min kæreste og min træner i Mølleåen kom jeg på rette vej igen, og de har begge en rigtig stor andel i den her sejr, forklarede en tydelig berørt Christian Gløët.

Finaledagen på Storådalen torsdag var en vanvittig dag. Storm og regn prægede de sidste mange timer, og ingen spiller på banen kunne vel til sidst holder hverken sig selv eller udstyret tørt. Det gjaldt også Gløët.

– Det var en sindssyg dag. Jeg har aldrig spillet i mere sindssygt vejr, og selv mine underbukser er våde, grinede Vinder-Gløët, inden kursen blev sat østpå. Du kan se ét af flere interviews med Christian Gløët nedenfor.

Et slag efter Gløët sluttede norske Elias Bertheussen, mens Daniel Løkke, Martin Leth Simonsen og Nicolai Tinning delte tredjepladsen.

Sejren bringer Christian Gløët frem som nummer 11 på GolfBox Nordic Golf League Ranking, hvor top-5 ved sæsonens afslutning rykker op på Challenge Touren. Og netop dette er målet for Gløët samt de øvrige danske profiler.

GolfBox Nordic Golf League Ranking er Frederik Dreier på fjerdepladsen, mens Mathias Gladbjerg er på femtepladsen.

Se resultatet af The 12 Twelve Championship by Thisted Forsikring her.

Se stillingen på GolfBox Nordic Golf League her.