Forårsgolf i topklasse og luksus på Algarve

Bravo Tours flyver til Algarvekysten direkte fra Billund og København i februar, marts og april. Algarvekysten har nogle af Europas bedste golfbaner. Kombineret med hoteller i topklasse venter unikke golfoplevelser.

Fantastiske Hotel Crowne Plaza – direkte på stranden i Vilamoura

Bravo Tours tilbyder en fantastisk hoteloplevelse på luksuriøse Hotel Crowne Plaza som udgangspunkt for den perfekte golfferie. Hotellet emmer af klasse, og faciliteterne er overdådige. Her bliver man virkelig forkælet

Hotel Crowne Plaza tilbyder shuttleservice til Oceânico-banerne i Vilamoura, så man let og enkelt kan komme til og fra disse fantastiske baner 

Bravo Tours tilbyder en unik golfpakke til Hotel Crowne Plaza:

  • Indkvartering på Hotel Crowne Plaza i delt dobbeltværelse.
  • Halvpension.
  • Fem gange golf (2 x Oceânico Laguna og 3 x Oceânico Pinhal).
  • Transport til og fra hotel.
  • Gratis shuttleservice til banerne. 

Rejs i februar, marts eller april direkte fra Billund eller København.

Fx 22. februar fra kun kr. 6.950. 

Kontakt Bravo Tours’ golfrejsekonsulenter på tlf. 70 10 10 77.


 

Fantastisk golfresort. Flyv til Portugal, spil golf i Spanien

Et af de mest fantastiske golfresorts ligger blot en times kørsel fra lufthavnen i Faro – lige på den anden side af den spanske grænse. Islantilla Golf Resort kendes af mange skandinaviske golfspillere. Mange vender tilbage år efter år, og det forstår man, når man én gang har oplevet dette vidunderlige sted – velfungerende, stemningsfyldt og med et meget højt serviceniveau.

Her er intet mindre end perfekte muligheder for at nyde stemningen, de fantastiske træningsfaciliteter og den udfordrende 27-hullers bane sammen med andre danske golfentusiaster.

Bravo Tours arrangerer såvel golfakademier som matchture på Islantilla Golf. Vore matchture har afrejse 8. februar og 1. marts, og de spændende golfakademier med PGA-pro 22. februar og 1. marts. Uanset om man vil spille match eller have rusten banket af inden sæsonstart, garanterer Bravo Tours, at det ikke bliver bedre end på Islantilla.

Kontakt Bravo Tours på 70 10 10 77.


 

Masser af golf for pengene

Under sydlige himmelstrøg er der mange rejsemål at vælge imellem. Vil man krydre sin golfrejse med kulturelle oplevelser af en helt speciel kaliber, bør man kigge en ekstra gang på Tunesien.

Dette fantastiske land er en smeltedigel af kultur, gastronomi, sanseindtryk og spændende oplevelser.

Desuden findes fine golfbaner omkring Sousse/Port el-Kantaoui – til priser, der oftest er væsentligt lavere end i andre lande.

Bravo Tours har en buket af gode golftilbud.

Kontakt Bravo Tours på 70 10 10 77.

 

Comments are closed.