Tak for spillet hul 18 Ejner Hessel og ECCO

64 spillere blev onsdag til 16. Selvom flere af forhåndsfavoritterne takkede af, så er der lagt op til en fantastisk dag, når 1/8 finalerne af Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel fortsætter torsdag morgen.

En forrygende førstedag af Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel reducerede feltet fra 64 til 16 spillere, og mens der måtte tages afsked med flere af favoritterne, så er der fortsat syv danskere med i kampen om førstepræmien på 75.000 kroner.

Der blæst’ en voldsom vind ude fra vest, da førstedagen af Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel blev endestationen for 3/4 af det 64 mand store felt. Blandt de spillere, der takkede af fra Stensballegaard Golf ved Horsens var Steen Tinning, Steven Jeppesen, Jesper Thuen, Anders Schmidt Hansen, Oskar Henningsson og nummer to og tre på GolfBox Nordic Golf League Ranking, Richard Pettersson og Alexander Jacobsson.

Mens der var afsked mere flere af forhåndsfavoritterne, så står 16 spillere fortsat klar til at gribe chancen og løbe med vigtige ranglistepoint og en god bid af præmiesummen på 375.000 kroner. De kæmper videre torsdag.

Torsdagens helt store brag
Jeff Winther mod Joakim Rask ligner torsdag formiddag det helt store brag. Begge har undervejs måttet bruge ekstra huller på at besejre deres modstandere på vej mod 1/8 finalen, men samtidig har begge været rigtigt godt spillende og sat gode scores i banken. Det er både sikkert og vist, at temperamenterne vil komme i kog undervejs i de to store profilers match, men det er noget de glæder sig til.

Joakim Rask tager imod Jeff Winther i torsdagens helt store opgør ved Mercedes-Benz Matchplay - by Ejner Hessel

Joakim Rask tager imod Jeff Winther i torsdagens helt store opgør ved Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel

– Det bliver en spændende match. Jeg mener jo, at Jeff er favorit, fordi jeg har spillet to runder i dag, jeg er tyk og over 40 år gammel, griner altid underholdende Joakim Rask og tilføjer;

– Jeg burde have lov at køre buggy i morgen.

Jeff Winther vandt sin seneste optræden på ECCO Touren og et godt resultat i denne uge, vil sende Kokkedal-profilen et vigtigt skridt nærmere det Challengetour-kort, der lige præcis gled ud af hænderne på ham i sidste sæson.

Lokal helt og ukendt dansker flyver også videre
Daniel Slott Mogensen, der residerer i Horsens, vandt onsdag også sine to matcher og er klar til 1/8 finalen torsdag morgen. Horsensianeren besejrede onsdag Simon Gundorph og Christofer Blomstrand, begge med 4&3 og ligner en spiller, der langt fra har fået nok af at spille Stensballegaards åbne anlæg. Torsdag skal Daniel Slott Mogensen møde Nikolaj Nissen, der ligeledes tager to suveræne sejre med til 1/8 finalen.

Den for mange ukendte Martin Hansen fra Sydsjællands Golfklub Mogenstrup, har været et friskt pust i turneringen. Først vandt han tirsdagens kvalifikation, og siden har han sendt Marcus Palm og Sander Nielsen ud af turneringen med sikre sejre. Torsdag morgen får han dog hård modstand, når han møder svenske Niclas Johansson. 

Norsk duo kæmper sammen mod Danmark og Sverige

Peter Kaensche og Christian Aronsen overvejer vinden inden andetslaget til hul 18 på Stensballegaard Golf

Peter Kaensche og Christian Aronsen overvejer vinden inden andetslaget til hul 18 på Stensballegaard Golf

Norske Peter Kaensche tilslutter sig de otte svenskere og syv danskere i 1/8 finalerne efter flotte sejre over Malcolm Kokocinski og danske Daniel Løkke. Kaensche har efter førstedagen brugt hele 38 huller på at spille sig videre, og det sætter sine spor.

– Jeg har ømme fødder lige nu, og jeg glæder mig til at komme hjem på hotellet og slappe lidt af, fortæller Peter Kaensche til ECCO Touren.

– Heldigvis havde jeg min gode kollega og ven, Christian Aronsen med som caddie. Han tabte desværre i morges, men det var dejligt, at han blev og støttede mig, lyder det taknemmenligt fra den store nordmand.

Amatør tog livet af marathonmanden fra Frederikssund.
Halvanden time efter næstsidste bold færdiggjorde Frederikssund-spilleren Søren Schulze Pettersson og Martin Leth Simonsen deres match. Søren Schulze Pettersson var dagen igennem rosinen i pølseenden, da marathonmanden måtte bruge henholdsvis 22 og 21 huller, inden han slutteligt måtte lade livet i turneringen. Dermed er Martin Leth Simonsen eneste tilbageværende amatør i feltet.

Du kan finde alle resultaterne af 1. og 2. runde her.

1/8 finalerne ved Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel ser således ud.

  • Niclas Johansson – Martin Hansen
  • Nikolaj Nissen – Daniel Slott Mogensen
  • Jonathan Åhgren – Patrick O’ Neill
  • Mikael Lindberg – Martin Leth Simonsen
  • Jeff Winther – Joakim Rask
  • Christopher Feldborg-Nielsen – Jacob Pingel Lauridsen
  • Victor Almström – Mattias Eliasson
  • Jesper Billing – Peter Kaenshe

Torsdagens 1/8 finaler indledes allerede kl. 08.00 og du kan følge med på www.eccotour.org.

Comments are closed.