Mens der ved Willis Masters på ECCO Touren kæmpes om topplaceringer og vigtige rangliste-point, så kæmper en lettere ukendt ECCO Tour profil i den helt anden ende af tabellen.

Michael Pedersen slog til på Golf.dk’s auktion i samarbejde med Golf Mod Kræft og sikrede sig en unik golfoplevelse. I denne uge kulminerede pakken, der har indeholdt alt fra udstyr til træning og en professionel caddie ved Willis Masters i Kokkedal, hvor “MP”, skulle dyste mod proerne. Med et handicap i underkanten af 10 var der næppe nogen, der forventede et topresultat af den uvante pro. Og det levede han til fulde op til.

Med et dagslangt, overskudsagtigt smil på læben og en fantastisk oplevelse til livets rygsæk måtte Michael Pedersen skrive under på en runde i 94 slag, 22-over-par. Det placerer ham som feltets agterlanterne.

–  Vi skal lave nogle flere pars, lidt birdies og måske en eagle lød det blandt andet fra Michael Pedersen undervejs på dagens runde, mens hans  “Europatour-caddie for en uge”, Thomas Søby, som hovedpersonen selv trak på smilebåndet. Det blev desværre ikke til nogen birdies onsdag.

– Desuden kunne jeg godt tænke mig at prøve at få honøren i morgen og måske undgå at blive sidst i turneringen, fortsætter Michael Pedersen efter runden.

– Det har været en rigtig fin dag. Jeg har virkelig nydt det, og det vil jeg gøre igen i morgen, uanset hvordan jeg spiller.

Han slår ud igen torsdag morgen, og du kan følge hans kamp for at bevæge sig væk fra bunden. Desuden har vi den gavmilde mand i studiet, når der fredag kl. 13.00 sendes direkte TV fra Kokkedal Golfklub på eccotour.org/live/.

Du finder hele stillingen i Willis Masters her.

Tagged with:
 

Comments are closed.