ECCO Tour Player of the Year 2014, Jacob Glennemo er allerede nu sikker på European Challenge Tour fra næste sæson.

ECCO Tour Player of the Year 2014, Jacob Glennemo er allerede nu sikker på European Challenge Tour fra næste sæson.

Jacob Glennemo, der onsdag blev kåret som ECCO Tour Player of the Year, sprudlede fredag på European Tour banen, Backtee Course, på Himmerland Golf & Spa Resort. Danske Christian Gløët ligger nummer to.

Glennemo slog sig rundt i seks under par, 67 slag, og tog sin samlede score til 11 under par. Dermed fører svenskeren Race to Himmerland med et enkelt slag til danske Christian Gløët i 10 under par.

Race to Himmerland er årets helt store finale på ECCO Tour og årets næstsidste turnering på Nordic Golf League. Det er således ved at være sidste udkald for de spillere, der kæmper om de fem European Challenge Tour til næste sæson, og i den kamp var dagen ikke opløftende for Danmarks bedste kandidat, Rasmus Hjelm.

Hjelm, der inden denne uge indtager sjettepladsen på Nordic Golf League, gik anden runde i to under par. Aalborg-profilen hoppede således til samlet fire under par, og på en delt 13. plads, hvilket bestemt var godkendt. Til Hjelms store fortrydelse var konkurrenterne om Top-5 på Nordic Golf League bare endnu skarpere.

Oscar Zetterwall, der inden denne uge var på femtepladsen på Nordic Golf League gik for anden dag i træk fem under par, og med samlet 10 under par deler han således andenpladsen med Christian Gløët. Nummer fire på Nordic Golf League, Elias Bertheussen, holder også sin gode form, og ligger nummer fire i ni under par inden lørdagens afgørende runde, og det ser dermed ud til, at Rasmus Hjelm skal finde storspillet frem lørdag, hvis han i årets næstsidste turnering skal retur til den vigtige Top 5 på ranglisten.

Christian Gløët, der altså inden morgendagens finalerunde ligger nummer to ved Race to Himmerland, kan med en sejr skyde sig helt frem i Top-5 på Nordic Golf League, så der er flere danskere, der har meget at spille for lørdag.

På en delt femteplads ved Race to Himmerland ligger Daniel Løkke og Martin Ovesen i samlet otte under par. Der er dermed lagt op til en spændende finale lørdag, når de 450.000 kroner skal fordeles.

Se stillingen ved Race to Himmerland her.

Se stillingen ved Race to Himmerland PRO-AM her.

FREJA Final 4Four
I FREJA Final 4Four er det for tredje uge i træk de samme spillere, der mænger sig i toppen. Jesper Billing, der topper FREJA Final 4Four efter de første to turneringer ligger som nummer 25, mens de nærmeste konkurrenter ligger med helt fremme ved Race to Himmerland. Det tegner derfor til at ranglisten bliver presset yderligere sammen i kampen om Maurice Lacroix uret til en værdi af 87.000 kroner.

Se stillingen i FREJA Final 4Four her.

 

 

Comments are closed.