Lokale, Kristian Grud, er blandt favoritterne til at levere et topresultat ved ACTONA PGA Championship i Holstebro Golfklub

Lokale, Kristian Grud, er blandt favoritterne til at levere et topresultat ved ACTONA PGA Championship i Holstebro Golfklub

ACTONA PGA Championship – by Tang Biler Volkswagen Holstebro er sidste udkald for at rykke frem på listen og kvalificere sig til ECCO Tour finalen 2013. Et skarpt felt er klar til at dyste om vigtige point på en bane, der rangerer blandt Danmarks allerbedste.

Holstebro Golfklub slår onsdag dørene op til ACTONA PGA Championship og tre dage med absolut topgolf. En række lokale profiler og talenter skal tage kampen op mod de etablerede ECCO Tour stjerner, og mens Holstebro-spillere, som Kristian Grud, Christoffer Lange og Daniel Løkke vil mærke forventningens pres, så står en række talenter klar i kulissen.

Nicolai Christensen, Martin Amtkjær og Mikkel Olesen hører til den horde af spillere, der skal forsøge at gribe chancen på deres hjemmebane. Men for at succes skal både en svær bane og et meget stærkt felt besejres.

– Vi har et stærkt felt med til Holstebro i denne uge. Alle fra toppen af ECCO Touren og Nordic Golf League er med, og for resten af feltet er ACTONA PGA Championship sidste mulighed for at spille sig frem på pengelisten, og kvalificere sig til Backtee Race to Himmerland om 14 dage, forklarer Brian Vester fra ECCO Touren.

– Turneringen er desuden det danske PGA’s mesterskab, så vi har en stribe dygtige klubproer med i feltet, som måske kan blande sig. Blandt andre forventer jeg, at Jacob Nordestgaard vil gøre en god figur på sin gamle hjemmebane her i Holstebro, så der er mange spændende spillere at følge på det her usædvanligt lækre golfanlæg, slutter Brian Vester.

Sæsonens store profiler på ECCO Touren, Jesper Kennegård, Jeff Winther, Joakim Rask, Steven Jeppesen, Anders Schmidt Hansen og Kasper Estrup er også i feltet, og vil presse på for endnu en topplacering, der bringer dem tættere på Challenge Touren 2014.

Holstebro Golfklubs bane er en unik golfoplevelse og da Nordens golfelite sjældent gæster Vestjylland, så er ACTONA PGA Championship en mulighed for at få et smugkig på fremtidens Europatour-stjerner. ECCO Touren og Holstebro Golfklub byder alle gæster velkommen, og der er gratis entré hele ugen.

Fredag eftermiddag kl. ca. 12.30 vil der blive sendt LIVE fra afslutningen af ACTONA PGA Championship på www.eccotour.org, så det er allerede nu med at få sat alarmen, så du kan følge med på din computer, eller på din telefon. Vil du være helt sikker på at blive mindet om TV programmet, så kan du finde ECCO Touren på Facebook.

Du finder startlister og scores ved ACTONA PGA Championship her.

 

Comments are closed.