Rasmus Hjelm missede en gylden matchbold ved Isaberg Open hosted by Patrick Sjöland, hvor han dog sluttede som delt nummer fire.
Rasmus Hjelm missede en gylden matchbold ved Isaberg Open hosted by Patrick Sjöland, hvor han dog sluttede som delt nummer fire.

Rasmus Hjelm var lørdag nok en gang i førerbolden på ECCO Touren ved Isaberg Open hosted by Patrick Sjöland. Desværre glippede sejren igen for formstærke Hjelm, der sluttede som nummer fire i turneringen, som blev vundet af svenske Anton Wejshag.

Anders Schmidt Hansen blev næstbedste dansker på en delt niendeplads, mens der også var værdifulde penge og point til Martin Ovesen, der sluttede som nummer 11.

Skuffende afslutning blev dyr
Rasmus Hjelm sluttede sin dag med to bogeys på de sidste tre huller. Det sendte ham tilbage til samlet fire under par, tre slag fra vinderen Anton Wejshag, to slag fra nummer to, Simon Forsström og et enkelt slag fra turneringens vært, Patrick Sjöland, der sluttede som nummer tre.

De to bogeys betød derfor, at en delt andenplads blev vekslet til en delt fjerdeplads. Størrelsen af checken og den mængde point Hjelm lå til at kunne sætte ind på GolfBox Nordic Golf League Ranking blev således markant mindre end det længe så ud til.

Efter birdies på hul fem og seks lå Hjelm nemlig alene i spisen for turneringen, hvor en sejr med al sandsynlighed ville have betydet en plads på European Challenge Tour til næste år. En fjerdeplads er ikke dårligt, men der er ingen tvivl om, at Isaberg Open var en chance, der delvist slap væk for den formstærke nordjyde.

Drama på pengelisten
En 11. Plads til Martin Ovesen betyder, at han hiver tiltrængte penge ind til GolfBox Nordic Golf League Ranking, hvor det begynder at ligne et sandt drama i kampen om de fem oprykningspladser til European Challenge Tour.

Tapio Pulkkanen har definitivt snuppet den ene plads, mens danske navne som Rasmus Hjelm, Martin Ovesen, Peter Vejgaard og Daniel Løkke er en del af den gruppe, der skal slås om de øvrige fire pladser.

Du finder resultatet af Isaberg Open hosted by Patrick Sjöland her.

Se stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her (opdateres i løbet af lørdag)