AIGAIG har forlænget samarbejdet med ECCO Touren og er for tredje år sponsor på Touren. Forsikringsselskabet glæder sig til igen i år at drage nytte af Danmarks stærkeste golfnetværk.

American International Group (AIG) er et af verdens største forsikringsselskaber med kunder i mere end 130 lande. Alligevel er der altså igen i 2013 blevet plads til et sponsorat på ECCO Touren, og på den måde tilkendegiver firmaet sin interesse i dansk golf. Om end sponsoratet på ingen måde er ren filantropi.

– Det er vores tredje år på ECCO Touren, og vi er glade for at være en del af netværket, forklarer Henning D. Rasmussen, der er Business Innovation Manager hos AIG.

– Helt konkret bruger vi ECCO Touren af netværksmæssige hensyn. Det er en rigtig god måde at pleje både nye og eksisterende kunder, og så har vi også erfaret, at sponsoratet og netværket kan tiltrække nye kunder, lyder den forretningsmæssige uddybning.

– Og så har vi naturligvis også en interesse i at støtte talentudviklingen indenfor golfsporten i Danmark, slutter Henning D. Rasmussen.

AIG har sat sig på et Tour Partner sponsorat, og kan dermed igen i 2013 være at finde til ECCO Tourens pro-ams.

Du kan læse mere om AIG og deres danske ydelser på firmaets hjemmeside her.

 

 

 

Tagged with:
 

Comments are closed.