C6 Ring

C6 by Anne Cohen har designet den “Championship Ring”, som ECCO Tour har introduceret fra 2013. 

Hvad har NFL, NBA og ECCO Touren tilfælles? Ikke alverden vil de fleste sige, men fra denne sæson har vinderne mindst én ting tilfælles. Nemlig en ring!

I samarbejde med det danske smykkefirma, C6 by Anne Cohen, har ECCO Touren og Nordic Golf League valgt at indføre det, der på populært engelsk hedder en ”Championship Ring”. Konceptet kendes primært fra USA og fra sportsgrenene Ishockey, Basketball, Amerikansk Fodbold og Baseball, hvor spillerne af det vindende hold modtager en ”Championship Ring”.

– Vi håber, at den ”buzz” der er i USA omkring ringene i deres fire store sportsgrene, kan overføres til os på ECCO Touren og på Nordic Golf League, forklarer Brian Vester fra ECCO Touren.

– Det er en ring, der i butikkerne koster rigtigt mange penge, men det helt unikke her er ikke prisen. Hvert års ring er helt unik og kun designet til os og vinderen af Golfbox Nordic Golf League Ranking. Den bliver tilmed indgraveret, og det faktum at ingen anden kan have en ring som denne, gør den meget attraktiv, uddyber Brian Vester.

Nordic Golf League Championship Ring uddeles for første gang ved afslutningen af 2013-sæsonen. Konceptet betyder, at én 0,17ct. Princess Cut, Top Wesselton VVS, diamant pryder den sorte C6 carbon ring. For hver turneringssejr, som ranglistens nummer ét sideløbende har tilspillet sig i løbet af sæsonen, indsættes yderligere én ekstra sort diamant.

Medindehaver af C6 by Anne Cohen, Frank Rasmussen, glæder sig til samarbejdet.

– Det er en stor ære for os at få lov at designe The Championship Ring. Vi vil gerne brande os som det stolte danske design- og smykkefirma, vi er, og derfor er ECCO Touren en fantastisk samarbejdspartner for os, forklarer Frank Rasmussen, der deler store roser ud til dansk golfs flagskib.

– ECCO Touren har gjort virkelig meget for dansk golf gennem de sidste 10 år, og har en kæmpe andel i den succes, som dansk golf oplever i øjeblikket og formodentlig også i fremtiden. Vi er som sagt selv stolte over at være et dansk firma, med prædikatet Made in Denmark, og mener derfor, at vi er et perfekt match til netop ECCO Touren, der på mange måder deler vores vision om udvikling, nytænkning og innovation. Og så har vi det også rigtigt godt med at blive associeret med en sport som golf, hvor passion er fællesnævneren, siger Frank Rasmussen.

Svensker nærmer sig eksklusiv ”Championship Ring”
”The Championship Ring” er et ganske unikt design. Konceptet er også unikt, og C6 by Anne Cohen er avantgarde ved at lave eksklusive smykker af carbon og diamanter. Der er derfor tale om en eksklusiv ring til tusindvis af kroner.

I øjeblikket topper Jesper Kennegård Golfbox Nordic Golf League Ranking og svenskeren ligner storfavorit til at blive første vinder af en ”The Championship Ring”. Han har allerede sikret sig to sejre på Nordic Golf League i indeværende sæson, hvilket sender prisen på ringen op i ca. 20.000 kroner; men selve prisen på ringen er egentligt irrelevant i denne sammenhæng, mener Frank Rasmussen.

– Det er bestemt et eksklusivt brand, og prisen på dette design er i den højere ende af skala’en. Men den mest væsentlige værdi i denne forbindelse ligger i, at ringen er unik., og vi indsætter gerne et par ekstra diamanter, hvis eksempelvis Jesper Kennegård slutter af med manér, slutter Frank Rasmussen.

Læs mere om C6 by Anne Cohen og deres innovative smykke design på  www.C6.dk

Du kan finde stillingen på Nordic Golf League her.

 

Tagged with:
 

Comments are closed.