Benjamin Poke vinder Mediter Real Estate Masters 2016
Benjamin Poke vinder Mediter Real Estate Masters 2016

Danske Benjamin Poke vandt tirsdag Mediter Real Estate Masters 2016 efter en superrunde i 64 slag, seks under par. Otte under par totalt gav Furesø-spilleren sejren med hele tre slag ned til finske Mikael Salminen på andenpladsen. Daniel Løkke blev næstbedste dansker på en delt femteplads.

Benjamin Poke startede dagen hele fem slag fra den førende svensker, Björn Hellgren, men da Hellgren sammen med de øvrige spillere i førerbolden løb ind i en række problemer, mens Poke i stedet trillede en række birdies i, så blev der hurtigt vendt op og ned på stillingen.

Poke vandt i 2015 Jyske Bank Invitational Pro-Am på ECCO Touren, men sejren ved Mediter Real Estate Masters er alligevel noget helt særligt.

– Det betyder rigtigt meget det her. At vinde på det her fantastiske anlæg og i et så stærkt felt, som jeg gjorde i dag, er simpelthen på så cool, fortæller en begejstret Benjamin Poke efter runden. Og bedriften blev ikke mindre imponerende af, at Poke på finaledagen spillede i samme bold som Europatourspilleren, Marcus Kinhult.

Gav Europa Tour spiller baghjul
– Det var fedt at spille med Marcus i dag. Han er virkelig en sympatisk fyr, og jeg fik lidt opmuntrende ord fra ham undervejs. Så det er i det hele taget bare en dag, jeg vil huske i meget lang tid, afrunder Benjamin Poke, som også ved præmieceremonien havde overskud til at takke både Mediter Real Estate, ECCO, Tourens øvrige sponsorer samt sine egne sponsorer hjemme i Danmark.

Foruden Benjamin Pokes sejr og Daniel Løkkes femteplads, så var der også gode resultater til en række af de øvrige danske profiler. Rasmus Hjelm, Peter Vejgaard, Lasse Jensen, Niklas Nørgaard Møller og Martin Leth Simonsen sluttede alle på en delt 11. plads, mens Lasse Sonne Nielsen og Nikolai Høgh blev nummer 17. Norske Kristoffer Reitan blev bedste amatør på en overbevisende tredjeplads.

Du kan se interview med Benjamin Poke samt øvrige highlights på ECCO Tourens nye video site her.

Du kan se resultatet af Mediter Real Estate Masters her.