Besøg ECCO Touren i Herning ved Ferie For Alle-Messen fra 21. - 23. marts og få en snak om 2014-sæsonen. Ønsker du information om sponsorater, står vi parat til at hjælpe.

Besøg ECCO Touren i Herning ved Ferie For Alle-Messen fra 21. – 23. marts og få en snak om 2014-sæsonen. Ønsker du information om sponsorater, står vi parat til at hjælpe.

ECCO Touren vil være at finde ved Danmarks Største Golfshow på ”Ferie For Alle” messen i Herning fra 21. – 23. februar. Vi håber, du vil kigge forbi vores stand ved L 9148, som vi deler med Made in Denmark til en hyggelig snak om løst og fast.

Vind en eksklusiv Pro-Am
Der vil være en konkurrence på vores stand, hvor du kan vinde et Pro-Am hold til 2014 sæsonen og dermed komme ud at spille en runde golf med en af Skandinaviens kommende stjerner.

I 2013 havde vores sponsorer fornøjelsen af at have navne som Jeppe Huldahl, Morten Ørum Madsen, Lucas Bjerregaard, Thomas Nørret, Jesper Kennegård, Steen Tinning og Jeff Winther til rådighed i vores Pro-Ams.

Er et sponsorat noget for dit firma? Spørg løs på messen!
Har du lyst til at blive en del af ECCO Touren og Danmarks største golfnetværk, så har du her mulighed for at få dig en uforpligtende og hyggelig snak med en ECCO Tour ansat, da hele teamet vil være at finde på messen.

Vi mener, at vi har et produkt og et setup, der kan benyttes af alle danske virksomheder med en interesse for golf. Så kig forbi og hør, hvordan du eller dit firma kan bruge ECCO Touren til både forretning og fornøjelse.

Vi ses i Herning!

Tagged with:
 

Comments are closed.