Lucas Bjerregaard topper både Nordic Golf League Ranking og ECCO Tourens Backtee Race to Himmerland

Der skal laves mange birdies de næste tre dage, hvis man skal være med fremme på ECCO Touren ved Mørk Masters. Sidste år slog turneringen alle rekorder, da feltet tilsammen lavede hele 898 birdies!

Turneringen blev i fjor vundet i utrolige 25-under-par af svenske Kristoffer Broberg, som ikke er med i år. Det er til gengæld flere af årets store profiler på ECCO Touren, og både Lucas Bjerregaard, Jeff Winther og Jakob Graver Nissen ved hvad der skal til på Mørk Golfbane lige syd for Oslo.

– Der skal laves mange birdies, hvis det udvikler sig, som det gjorde sidste år, siger Lucas Bjerregaard på rangen forud for torsdagens pro-am.

– Jeg håber, at jeg kan få rullet en masse birdies i, og i dag skal bruges til at lære banen at kende, så jeg ved, om jeg skal slå driver på især de korte par-4 huller, eller om det er mere økonomisk at slå jern fra tee, uddyber Lucas Bjerregaard, og tilføjer.

– Men det bliver sjovt!

Sidste år sluttede Kristoffer Broberg blot to slag foran Morten Ørum Madsen, der på vej mod sin samlede score i 23-under-par lavede hele 25 birdies på de blot 54 huller. Morten Ørum Madsen er ligesom Broberg heller ikke med i år, men det er til gengæld Jakob Graver Nissen, der også har vist, at han kan skyde lave runder – endda med ondt i ryggen.

– Min ryg har det rigtigt godt, så nu må vi se, om jeg stadig kan gå under par uden smerter, joker ”Graver”, der dog ikke mener, at banen er helt så nem, som sidste års vinderscore indikerer.

– Jeg fandt da lidt birdies derude i går på prøverunden, men jeg må indrømme, at 25-under-par – den har jeg svært ved at se, griner Jakob Graver Nissen, der indtil nu har haft en god sæson, og fortsat har muligheden for at slutte i top-5 på Nordic Golf League.

Der er altså bred enighed om, at der skal laves mange birdies, og Jesper Lerchedahl mener, at det kan hjælpe sin ven og tidligere klub-kammerat, Jeff Winther, til et godt resultat.

– Hvis man skal skyde så lavt, skal man ikke tænke for meget over det og i stedet bare slå slagene, og Jeff tænker ikke så meget over det derude, mener Lerchedahl. Se interviewet med Jesper Lerchedahl og Jeff Winther nederst i artiklen.

Da Mørk Masters er eneste ECCO Tour afstikker til Norge, udgør nordmændene en sjælden stor del af feltet. Fra fredag vil det vise sig, om en af de mange nordmænd kan presse de danske favoritter, eller om det i stedet bliver Sverige, der kan følge op på succesen fra seneste ECCO Tour på Stensballegaard. Følg turneringen på eccotour.org og husk at tilmelde dig vores nye sms-service.

Comments are closed.