Lucas Bjerregaard på hul 1 ved Freja PGA Championship 2012

Steen Tinning og Lucas Bjerregaard deler førstepladsen med Jonathan Åhgren i seks-under-par inden finalerunden af Freja PGA Championship på ECCO Touren. Store navne ligger lige i hælene. Se interview med Lucas Bjerregaard og Lasse Sonne Nielsen.

På Himmerland Golf og Spa Resorts Old Course var betingelserne torsdag væsentligt bedre, end det var tilfældet onsdag. Det benyttede en række af feltets profiler til at spille sig helt frem i stillingen, så de fredag skal lege med om sejren ved Freja PGA Championship. Bedst af alle på dagen var Kristian Nielsen med en runde i 64 slag, men helt oppe i toppen deles føringen mellem feltets måske kommende stjerne, og ham der engang var Danmarks største golfstjerne.

På trods af en dårlig start på sin runde formåede Steen Tinning at sætte en 66er i banken og spille sig helt frem i samlet seks-under-par. Den tidligere dobbelt Europatour-vinder er ved at være i topform til sin debut på den europæiske Senior Tour, men fredag får han noget yngre selskab i førerbolden. Lucas Bjerregaard, der er 28 år yngre end Steen Tinning, formåede nemlig atter engang at bringe sig selv i fokus, da han for anden dag i træk kom rundt i 67 slag, tre-under-par.

Tredje mand i førerbolden fredag bliver Jonathan Åhgren, der senest stjal sejren fra 21-årige Lucas Bjerregaard ved Willis Masters i Kokkedal. Du kan se interview med Lucas Bjerregaard forud for finalerunden på ECCO Tube, hvor du også kan se et fremragende par-putt på de svære greens på Himmerland Old Course. Gå til ECCO Tube her.

Lige i hælene på de tre spillere i seks-under-par følger en stribe af interessante navne. I fem-under-par ligger Lasse Sonne Nielsen og Peter Malmgren. Lasse Sonne Nielsen var for anden dag i træk rigtigt godt tilfreds med sit spil.

– Det var lidt kedeligt, men det er meget stabilt og jeg misser ikke mange greens, forklarede “Sonne” efter runden.

– Det er dejligt at være deroppe i stillingen, hvor jeg selv mener, at jeg skal være noget mere. Så i morgen skal den bare have fuld gas, slutte Lasse Sonne. Du finder interviewet med Fredrikssund-spilleren på ECCO Tube her.

I fire-under-par deles sjettepladsen af Mads Vibe-Hastrup og Rasmus Hjelm, der begge vil jagte sæsonens bedste resultat på ECCO Touren, når det hele skal afgøres fredag.

Et slag længere tilbage i tre-under-par ligger et par af de store svenske kanoner. Johan Carlsson og sidste års helt store ECCO Tour profil, Jens Dantorp har blot tre slag op til føringen, og de vil helt sikkert presse på for sejren. Det samme er tilfældet for amatøren Niklas Nørgaard Møller, der torsdag sikrede sig turnerings første titel, da han vandt den indlagte DGU Elite Tour Finale.

Kokkedal-profilen var tilfreds efter runden og ser frem til finaledagen, hvor han vil gå efter at vinde, men hvor et topresultat i det stærke felt vil være ganske tilfredsstillende. Du kan se hele interviewet med feltets bedste amatør, Niklas Nørgaard Møller, på ECCO Tube her.

I tre-under-par ligger desuden feltets måske største navn, Thomas Nørret, der til daglig slår sine folder på Europatouren, og Holstebro-spilleren, Kristian Grud, der opnåede dagens næstbedste score i fem-under-par, 65 slag.

Du finder hele stillingen i Freja PGA Championship her.

Fredag sendes der LIVE fra turneringen på ECCOTour.org kl. 13.00. Der ventes store mængder regn, hvilket kan få indflydelse på sendetidspunktet. Du kan holde dig opdateret på ECCOTour.org.

Comments are closed.