bravoFor tredje år er Bravo Tours A/S med på ECCO Touren, og igen i år har rejseselskabet sat sig på et titelsponsorat – Denne gang i Nivå.

Bravo Tours er et af Danmarks mest kendte rejseselskaber og er Danmarks største udbyder af golfrejser. Derfor ligger et golfsponsorat på ECCO Touren lige til højrebenet, mener Marketingsdirektør, Stig Bundgaard.

– Vi sælger og producerer rejser indenfor kategorierne; Solferie, Golf, Rundrejser og Safari. Vi føler, at vi rammer et stærkt segment indenfor golf, og her er ECCO Touren det oplagte valg for et sponsorat, forklarer Stig Bundgaard.

– Eftersom vi er Danmarks største udbyder af golfrejser, er det oplagt, at vi viser os på ECCO Touren. På den måde bakker vi op om såvel bredde som elite, og så kan ECCO Touren give os et godt afsæt og styrke vores brand, uddyber han.

Selvom kendskabsgraden til Bravo Tours blandt golfspillere er rigtigt høj, ønsker man fra rejsebureauets side også at øge denne kendskabsgrad. Og på mange måder vil man gerne associeres med de værdier, der findes på ECCO Touren.

– Det er nogle topprofessionelle og seriøst gode arrangementer, man ankommer til på ECCO Touren. Og det mener vi også selv, er det, vi tilbyder vores kunder, slutter Stig Bundgaard.

Bravo Tours Open afvikles på Nivå Golf  fra den 30. maj – 01. juli.

Du kan læse meget mere om Bravo Tours, og mulige rejsedestinationer på deres hjemmeside.

Website: www.bravotours.dk

Tagged with:
 

Comments are closed.