Brundtland GolfcenterBrundtland Golfcenter har sikret sig værtskabet for DAT Masters – Presented by Visit Tønder, som afvikles i starten af maj. Og glæden ved at blive en del af ECCO Touren i 2013 er stor hos Golf Manager, Morten Fagerberg.

– Vi regner med, at få sat Brundtland Golfcenter tilbage på det danske golfkort, således at vi igen er garant for gode golfoplevelser for alle golfspillere på alle niveauer, forklarer Fagerberg om formålet med at få besøg af ECCO Touren.

Brundtland Golfcenter arrangerer alt inden for golfsporten herunder golfophold, company days, golfskoler og har desuden både kursuslokaler og hotel. Derfor håber Fagerberg også, at folk vil få øjnene op for, at Brundtland Golfcenter er et ideelt udgangspunkt for virksomheder, der har brug for både overnatning og aktiviteter til deres kunder og leverandører.

– Samtidig giver turneringen os mulighed for at fremvise vores produkter til potentielle kunder og samarbejdspartnere, men også til at kræse lidt om vores allerede eksisterende netværk, uddyber golfmanageren og tilføjer;

– Og hvem ved, måske er den nye Thorbjørn Olesen med på Brundtland i maj, og det kunne være sjovt at se et talent udvikle sig og have disse minder hos os i fremtiden.

Brundtland Golfcenter lægger græs til Dat Masters – Presented by Visit Tønder i perioden 09. – 11. maj, og der er mulighed for at opleve de lækre forhold under pro-ams der afvikles den 07. og 08. maj forud for den professionelle turnering.

Du kan læse mere om Brundtland Golfcenter på deres hjemmeside.

Website: www.brundtlandgolfcenter.dk

 

Comments are closed.