Daniel Løkke på hul 13 i Holstebro Golfklub - et af Danmarks flotteste golfhuller. Daniel Løkke jagter fredag sejren på hjemmebane.

Daniel Løkke på hul 13 i Holstebro Golfklub – et af Danmarks flotteste golfhuller. Daniel Løkke jagter fredag sejren på hjemmebane.

Anden runde af ACTONA PGA Championship – by Tang Biler Volkswagen Holstebro blev en forrygende dag for især hjemmebanefavoritten, Daniel Løkke.

En runde i 64 slag, seks-under-par, sender Løkke frem som nummer to i stillingen blot et enkelt slag efter Sebastian Söderberg, der samlet er ni-under-par. Også Jeff Winther rørte på sig.

Andendagen af ACTONA PGA Championship i Holstebro Golfklub bød på væsentligt bedre scores end onsdag. Fire spillere skød 64, og der blev dagen igennem produceret væsentligt flere birdies på de flotte greens. ”Duksen” fra første runde, Sebastian Söderberg, spillede endnu en flot runde og brugte blot 67 slag for dagen. Runden i tre-under-par sender den stærke svensker til samlet ni-under-par.

Et slag efter Söderberg ligger til publikums store fornøjelse, Holstebro-profilen, Daniel Løkke, efter en bogey-fri runde i 64, seks-under-par. Dermed ser det ud til, at det er Daniel Løkke, som Holstebro Golfklub skal sætte sin lid til, når ACTONA PGA Championship skal afgøres fredag eftermiddag.

Det er blå-gult på de efterfølgende pladser, inden Danmark igen repræsenteres af Jeff Winther på en delt niendeplads efter ligeledes at være kommet banen rundt i 64 slag. Winther, der er på en fjerdeplads på Golfbox Nordic Golf League Ranking, kan fredag tage endnu et skridt mod sit Challenge Tour kort i 2014. Han er samlet tre-under-par og med seks slag op til Sebastian Söderberg, skal Kokkedalspilleren ud at angribe fredag.

Holstebro Golfklub håber på opbakning fredag
Mens Daniel Løkke på andenpladsen ser ud til at være Holstebro Golfklubs bedste bud på en sejr, så er der også flotte resultater at hente for flere andre hjemmebanespillere.

Nicolai Kristensen er nummer 11 i to-under-par, Christoffer Lange nummer 14 i par, mens Kristian Grud er nummer 16 i en-over-par. Der er således rigeligt at kigge på for hjemmepublikummet, og da der er gratis entré i Holstebro Golfklub fredag, så opfordrer klubben alle til at komme og bakke op om de lokale talenter.

Har du ikke mulighed for at komme til Holstebro Golfklub fredag eftermiddag, så kan du i stedet følge finalen på ECCO Tourens LIVE TV på www.eccotour.org fra kl. 13.00. Her vil være besøg i studiet af en række prominente navne, mens vi finder vinderen af ACTONA PGA Championship 2013.

Vil du mindes om programmet, så kan du tilmelde dig ECCO Tourens nyhedsbrev eller finde ECCO Touren på Facebook.

Du finder stillingen ved ACTONA PGA Championship – by Tang Biler Volkswagen Holstebro her.

  

 

Comments are closed.