Nicolai Kristensen er på andenpladsen efter første runde af Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz på Skjoldenæsholm Golf Center.

Nicolai Kristensen er på andenpladsen efter første runde af Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz på Skjoldenæsholm Golf Center.

Den danske amatør, Nicolai Kristensen, er på andenpladsen efter første runde af Ejner Hessel Championship Presented by Mercedes-Benz på Skjoldenæsholm Golf Center.

Sebastian Söderberg indtager førstepladsen, et slag bedre, mens Steen Tinning ikke fik den bedste start.

Torsdag skulle amatørspilleren, Nicolai Kristensen, forsøge at følge op på sejren ved den seneste ECCO Tour, ACTONA Championship for blot tre uger siden. Efter en runde i 68 slag, fire under par, indtager Kristensen andenpladsen blot et enkelt slag efter den stærke svensker, Sebastian Söderberg.

– Jeg spillede stabilt i dag. Jeg rammer ikke alle greens, men jeg scrambler rigtigt godt, når jeg misser, fortæller Nicolai Kristensen.

– Banen står godt, og det er en svær test, men jeg føler faktisk, at der sagtens kan ligge en lav runde derude. Greens er gode og tager imod, og selvom jeg laver seks birdies i dag, så burde jeg have lavet flere, slutter den tilfredse Holstebroprofil efter runden.

Hvor Nicolai Kristensen vandt ACTONA Championship for tre uger siden, så står der Sebastian Söderberg på “pokalen” ud for 2013. Og netop Söderberg var eneste spiller i det 133 mand store felt, der torsdag var bedre end Nicolai Kristensen.

Söderberg var efter en god start ellers faldet tilbage til par efter 10 huller, men via fem birdies på de sidste otte, sluttede svenskeren i fem under par.

Sebastian Söderberg viste i sidste sæson skræmmende styrke, da han vandt begge de to ECCO Tour begivenheder, han deltog i. Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz kunne meget vel være turneringen, der for alvor kickstarter Söderbergs sæson.

I tre under par på en delt tredjeplads ligger blandt andre Jesper Billing, der endnu engang slås for sejren. Billing har de seneste uger været forrygende spillende, og ligner en stensikker Challenge Tour spiller fra næste sæson. Via gode resultater på ECCO Touren kan et godt resultat på Skjoldenæsholm Golf Center i denne uge samtidig bane vejen for deltagelse ved European Tour, Made in Denmark i uge 33. 

Stortalentet Zacharias Agerbak ligger på en delt sjetteplads efter første runde af Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz 2014.

Stortalentet Zacharias Agerbak ligger på en delt sjetteplads efter første runde af Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz 2014.

På en delt sjetteplads i en under par ligger blandt andre Mads Søgaard, Daniel Løkke, Anders Schmidt Hansen og den talentfulde amatør, Zacharias Agerbak, der faktisk en overgang førte turneringen.

Yderligere to danske amatører, Frederik Drejer og Nicklas Nørgaard Møller, holder dannebrog højt på en delt 15. plads, mens 2014 stjernen, svenske Jacob Glennemo, ligger placeret på en 27. plads i en over par.

Steen Tinning er på en delt 35. plads i to over par sammen med blandt andre Peter Vejgaard og Patrick O’ Neill.

Trent Jones Jr. course på Skjoldenæsholm Golf Center var torsdag en svær test for spillerne. En afbrydelse på mere end tre timer på grund af lyn og torden var ligeledes med til at gøre dagen til en “hård dag på kontoret” for ECCO Tour feltet. Enkelte spillere mangler fortsat at færdigspille første runde på grund af mørke.

Du finder stillingen i Ejner Hessel Championship by Mercedes-Benz her.

 

 

 

 

 

Comments are closed.