Kasper Estrup

Kasper Estrup fører i fire-under-par efter første runde af Freja Championship 2013

Kasper Estrup fra Aalborg Golfklub, har lagt sig i front for Freja Championship på ECCO Touren. En runde i fire-under-par på førstedagen placerer ham øverst blandt de 156 spillere, der stillede til start på Himmerland Golf & Spa Resort.

Solen gav spillerne en kølig med flot golfoplevelse på Himmerland Golf & Spa Resorts nye golfanlæg, Backtee New Course. Selvom vinden var langt mildere end de foregående dage, så er der ganske få spillere under par efter førstedagen. De største favoritter ligger lidt tilbage i stillingen, mens der var hole-in-one til en af feltets mest rutinerede gutter.

Det var en tydelig tilfreds men fokuseret Kasper Estrup, ECCO Touren fangede efter runden.

– Jeg havde rigtigt godt styr på greens i dag. Jeg havde ret godt styr på hastigheden, så jeg fik to-puttet nogle lange putts, og samtidig holede jeg stort set det, man kunne håbe på fra kort afstand, forklarede Kasper Estrup efter runden, hvor koden til succes så ud til at være forståelse for de meget fornemme og velplejede greens.

Foruden en varm putter formåede Kasper Estrup at ramme 16 greens i regulation, hvilket betød, at han helt holdt bogeys fra kortet. Fire birdies og 14 pars, og således stod en runde i fire-under-par ikke til at slå for andre i feltet.

Lige i hælene på Estrup følger svenske Jesper Kennegård i tre-under-par, mens der er mere blå-gult på tredjepladsen, hvor Victor Hielte ligger alene i to-under-par. I en-under-par på en delt fjerdeplads ligger danske Jesper Lerchedahl, Steven Jeppesen, Christoffer Lange, Niclas Johansson og altid farvestrålende Pontus Ellerström.

I par og på en delt niendeplads ligger blandt andre Mads Vibe-Hastrup, der ser ud til at have fundet formen. “Viben” spillede også godt på Himmerland Golf & Spa Resort mod slutningen af 2012, og det skal blive interessant at se, om han for alvor er på vej mod fordums styrke.

For Jesper Thuen vil en runde i tre-over-par primært blive husket for en hole-in-one på banens 10. hul. Tillykke til Jesper Thuen, der i år gør comeback til professionel golf på ECCO Touren.

Du finder stillingen i Freja Championship her.

Du finder desuden odds til anden runde samt information omkring bonus her:

Freja Championship fortsætter fredag morgen kl. 07.30.

 

Tagged with:
 

Comments are closed.