Europatouren lavede i 2012 et program om Morten Ørum Madsen og Lucas Bjerregaard fra Horsens Fængsel.

Europatouren lavede i 2012 et program om Morten Ørum Madsen og Lucas Bjerregaard fra Horsens Fængsel.

Den nuværende form taget i betragtning må en enkelt spiller dog tage favoritværdigheden på sig. Årets ECCO Tour rookie fra 2011, Morten Ørum Madsen, susede sidste år gennem Challengetouren, og har i 2013 fortsat sin imponerende fremgang. ”Madsen” kommer til La Manga med en ottendeplads fra sin seneste Europatour-turnering i golfbagen, og har set rigtig stærk ud henover vinteren.

– Jeg håber, at jeg kan levere et par gode resultater. Jeg har været rigtigt godt spillende, og det skal jeg selvfølgelig bygge videre på hernede, forklarer Morten Ørum Madsen til ECCO Touren.

– Men man må også kigge på de andre spillere og konstatere, at man har fået samlet et meget stærkt felt hernede i år. Der er virkelig mange stærke navne, og i en sport som golf, er det i forvejen svært at forudsige, hvem der vinder, uddyber Morten Ørum Madsen, der nu for alvor skal forholde sig til favoritværdigheden, når han deltager på den danske tour.

– Om jeg er favorit, ved jeg ikke, men når man er godt spillende, er det vel naturligt nok, at der bliver lagt lidt ekstra pres på. Så den rolle har jeg det helt fint med, og jeg vil gøre, hvad jeg kan, smiler den stærke jyde på La Manga Clubs træningsanlæg.

Morten Ørum Madsen er ikke kommet ind på Europatouren i denne uge og næste uge. Han bruger derfor ECCO Tourens Winter Series til at bygge videre på en fantastisk start på 2013. Alligevel er der andet end egen succes at holde øje med fra fredag morgen, hvor Mediter Real Estate Mastes skydes i gang.

– Min klubkammerat, Mads Kristensen, får sin professionelle debut hernede, og den glæder jeg mig til at følge. Han er er rigtig godt spiller, og jeg tror, at folk kommer til at  høre og se rigtigt meget til ham på ECCO Touren i år. Og så er han jo en rigtig sød og flink fyr, slutter Morten Ørum Madsen og hilser smilende på sidemanden på driving rangen…, Mads Kristensen.

Du kan læse mere om Mediter Real Estate Masters på ECCOTour.org her

Du kan se programmet om Morten Ørum Madsen og Lucas Bjerregaard fra Horsens Fængsel her.

Comments are closed.