Jeff Winther holdt hovedet koldt og har et topresultat indenfor rækkevidde ved ECCO Tournament of Champions - by Ejner Hessel

Jeff Winther holdt hovedet koldt og har et topresultat indenfor rækkevidde ved ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel

Danskerne skal over de to finalerunder ved ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel på svenskerjagt, efter at Niklas Bruzelius torsdag gik en fantastisk runde og er hele fire slag foran nærmeste forfølger.

Nikolaj Nissen, Mark Haastrup, Lars Johansen og Jeff Winther går forrest i den rød-hvide jagt.

Anden runde af ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel bød på svensk dominans ført an af en stærkt spillende Niklas Bruzelius. Bruzelius kom de 18 huller rundt i fire-under-par og med samme totalscore er han fire slag foran landsmanden Niclas Johansson, som ligger i par efter de første to runder.

På en delt tredjeplads ligger bedst-placerede dansker, Nikolaj Nissen sammen med yderligere to svenskere, Gustav Adell og Anton Kiddy Nilsson. Alle tre er de fem slag efter den førende Bruzelius.

I to-over-par ligger blandt andre Mark Haastrup og Lars Johanson, som var rundt i henholdsvis to- og fire-under-par. Dermed fik de revanche for onsdagens høje scores og beviste, at man under lidt mindre blæsende forhold, godt kan besejre den svære Backtee New Course på Himmerland Golf & Spa Resort.

Jeff Winther holdt hovedet koldt
Jeff Winther ligger i tre-over-par på en delt niendeplads sammen med blandt andre Steven Jeppesen og Joakim Rask. Winther kæmpede hårdt hele dagen og har således mulighed for over de to næste dage at sikre sig vitale point til Golfbox Nordic Golf League Ranking, hvor han kæmper for en plads på Challenge Touren.

– Jeg spillede godt i dag. Det er en super fed bane og en rigtig god test. Jeg må tage hatten af for greenkeeperne for at give os en bane i den her stand, smigrede Jeff Winther efter runden, der indeholdt to birdies og to bogeys.

– Jeg ville gerne have lavet flere birdies i dag, men det vigtigste var, at jeg formåede at holde mig ude af problemer. Jeg har arbejdet meget på at holde hovedet koldt, og selv når det ikke gik min vej i dag, bevarede jeg roen, uddybede Jeff Winther fra fitness-centret efter runden.

På trods af en anden runde i par, blev torsdag desværre endestationen for Morten Ørum Madsen, der gæstede ECCO Touren i denne uge. Silkeborgspilleren havde onsdag gravet hullet for dybt og en første runde i 10-over-par viste sig torsdag uoprettelig, og “Madsen” missede cuttet med et enkelt slag i samlet 10-over-par.

Udover ovennævnte danskere, så vil de kommende dage utvilsomt byde på angreb fra spillere som Lasse Jensen og Rasmus Hjelm mens svenske Robin Wingårdh og Jesper Kennegård ser meget stærke ud.

Du finder stillingen ved ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel her.

 

Comments are closed.