ECCO Tourens "Championship Ring 2014", fra C6 by Anne Cohen.

ECCO Tourens “Championship Ring 2013”, fra C6 by Anne Cohen. De tre sorte diamanter indikerer de tre turneringssejre, Jesper Kennegård, løb med på vej mod sin samlede Nordic Golf League sejr.

De første to afdelinger af Nordic Golf League 2014 er allerede afviklet, og med to danske sejre vejrer dannebrog stolt i jagten på The Championship Ring.

I 2013 indførte ECCO Touren i samarbejde med C6 by Anne Cohen, The Championship Ring. Den eksklusive ring, som har fundet sin inspiration oversøs hos blandt andet NFL og NBA, gives til vinderen af Nordic Golf League, når sæsonen er ovre.

I 2013 modtog svenske Jesper Kennegård fortjent The Championship Ring, men med danske sejre i årets to første afdelinger, har Rasmus Hjelm og Lars Johansen lagt sig i spidsen i jagten på at hive den første C6 by Anne Cohen Championship Ring til Danmark.

– Vi er jo et dansk firma, og vi er meget stolte af at være fra Danmark. Så skulle det blive en dansk vinder i år, vil vi bestemt ikke være utilfredse, griner Frank Rasmussen, der er administrerende direktør og partner i C6 by Anne Cohen.

– Sidste år var en fantastisk start på konceptet om The Championship Ring. Jesper Kennegård spillede fænemonalt hele sæsonen, og han var den helt rigtige ”ring-bærer” sidste år. Så patriotiske er vi heller ikke, fortsætter Frank Rasmussen, der ser frem til anden sæson på ECCO Touren.

– Det bliver en spændende sæson. Der er nogle store profiler i år, som jeg glæder mig til at følge, men først og fremmest så er vi glade for at være en del af netværket omkring Danmarks og sikkert Skandinaviens største golf tour. Vi er et innovativt brand, som med fokus på udvikling, dansk stolthed og eksklusivitet på mange måder ligner ECCO Touren. Det er netop derfor, vi er gået ind i det her samarbejde, slutter Frank Rasmussen.

The Championship Ring

Designer, Anne Cohen, sammen med Jesper Kennegård, der på venstre hånd bærer The Championship Ring fra C6 by Anne Cohen, som bevis på, at han vandt Nordic Golf League 2013.

Designer, Anne Cohen, sammen med Jesper Kennegård, der på venstre hånd bærer The Championship Ring fra C6 by Anne Cohen, som bevis på, at han vandt Nordic Golf League 2013.

Nordic Golf League Championship Ring uddeles ved afslutningen af sæsonen. Konceptet betyder, at én 0,17ct. Princess Cut, Top Wesselton VVS, diamant pryder den sorte C6 carbon ring. For hver turneringssejr, som ranglistens nummer ét sideløbende har tilspillet sig i løbet af sæsonen, indsættes yderligere én ekstra sort diamant. Ringen har med eksempelvis to turneringssejre en værdi på mere end 20.000 kroner.

Nordic Golf League toppes efter de første to afdelinger af Lars Johansen, mens Rasmus Hjelm er nummer to. Norske Sondre Erevik Ronold ligger nummer tre, mens de to stærke svenskere, Jacob Glennemo og Steven Jeppesen følger lige efter.

Du kan finde stillingen GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

De to næste afdelinger af Nordic Golf League afvikles ved ECCO Tourens Winter Series på La Manga Club fra 21. – 28. marts, hvor en rekordstor præmiesum på i alt 110.000 euro vil betyde store forskydninger i stillingen.

Du kan læse mere om C6 by Anne Cohen her.

Comments are closed.