Jesper Lerchedahl måtte som sine Kokkedal-kollegaer se Sebastian Söderberg løbe med sejren ved Willis Masters

Jesper Lerchedahl måtte som sine Kokkedal-kollegaer se Sebastian Söderberg løbe med sejren ved Willis Masters 2013

Der var bud efter en dansk sejr ved Willis Masters 2013 i Kokkedals golfklub fredag eftermiddag, men desværre udeblev triumfen. Sebastian Söderberg vandt efter omspil, mens Simon Gundorph og Jesper Lerchedahl blev nummer tre og fire.

Sebastian Söderberg trak på første omspilshul det længste strå ved Willis Masters. Eller snarere trak den tidligere Europatour-vinder, Oskar Henningsson, det korteste. Men en dobbeltbogey på første omspilshul, spillede den ellers rutinerede svensker sejren over i hænderne på sin yngre kollega, Söderberg.

Dagen igennem havde der været et utal af skiftende føringer, og først mod slutningen trådte de to svenskere i karakter og overhalede Simon Gundorph og Jesper Lerchedahl. Med birdies på 16. og 17. hul indhentede Söderberg Oskar Henningsson i samlet 11-under-par for efterfølgende at løfte vinderchecken efter første omspilshul.

Simon Gundorph leverede en flot runde i 67 slag, fem-under-par foran det fremmødte hjemmepublikum, der ellers støttede både ham og en anden Kokkedal-profil, Jesper Lerchedahl, store dele af runden. Gundorph sluttede med en flot par på 18. hul for at holde sig i 10-under-par, men det skulle vise sig ikke at være nok.

Lerchedahl sluttede derimod med en bogey, som betød, at han i stedet for at dele tredjepladsen med klubkammeraten Gundorph, måtte “nøjes” med fjerdepladsen på egen hånd. Flot figur af begge Kokkedal-spillere, der beviste, at man under de rette omstændigheder kan bide skeer med hele den nordiske elite.

Winther tættere Challenge Touren
Jeff Winther tog endnu et skridt i mod Challenge Touren, da han sluttede i syv-under på en delt syvendeplads. Winther holder dermed fast i sin fjerdeplads på Golfbox Nordic Golf League Ranking og haler endda kraftigt ind på Niclas Johansson på tredjepladsen. Her får de fem bedste ved udgangen af sæsonen en plads på Challenge Touren.

Af andre interessante danske præstationer opnåede den ny-kårede danske mester for hold, Søren Schulze Pettersson, et af karrierens flotteste resultater med en femteplads, mens Niklas Nørgaard Møller blev bedste amatør på en delt 23. plads.

Der blev sendt LIVE TV fra afslutningen af Willis Masters. Du kan gense programmet fra lørdag middag på www.eccotour.org.

Du finder resultatet af Willis Masters her.

Du finder stillingen på Golfbox Nordic League Golf Ranking her.

 

 

Comments are closed.