Daniel Løkke (tv.) ser frem til at jagte sejren ved Landskrona Masters

Daniel Løkke (tv.) ser frem til søndag at jagte sejren ved Landskrona Masters

Den svenske ECCO Tour dominans fortsatte lørdag ved Landskrona Masters, hvor Oliver Nyholm og Daniel Løkke er bedste danskere på en delt niendeplads. Fredrik Gustavsson, Andreas Johansson og Mattias Bohlin fører i samlet otte under par.

I alt klarede 10 danskere cuttet ved Landskrona Masters, men selvom alle 10 søndag fortsat lever i turneringen, så skal der skydes lavt, hvis vinderen skal være dansk.

Daniel Løkke og Oliver Nyholm er bedste danskere på en delt niendeplads i samlet fire under par. Det er fire slag fra det førende svenske trekløver, så opgaven er svær men ikke umulig, mener Daniel Løkke.

Potentiale til noget stort
– Jeg spillede godt i dag, og det skal jeg fortsætte med at gøre. Det er en sjov bane med en masse muligheder, og hvis jeg kan få det til at lykkes på greens, så føler jeg, at der ligger en runde i seks eller syv under par og venter, forklarer Daniel Løkke til ECCO Touren efter dagens runde.

Og at Løkke har sat to pæne runder sammen indtil nu ved Landskrona Masters, er ikke så overraskende.

– For folk som har fulgt med på livescoring de seneste uger, kan jeg godt se, at det lyder skørt, men jeg har faktisk spillet rigtigt godt. Og jeg har desuden spillet nogle rigtigt gode runder mellem turneringerne, så jeg føler, at spillet er ved at være rigtigt godt, uddyber altid sympatiske Løkke.

– Jeg har ikke formået at score på ECCO Touren, men jeg har hele tiden trøstet mig med, at jeg faktisk synes, at spillet har været langt bedre, end det har set ud på papiret. Og jeg glæder mig til at se, om ikke jeg kan give de svenskere lidt kamp om sejren i morgen, fortsætter Daniel Løkke, der har målsætningen for søndagens runde på plads.

– Jeg skal til 11 under par for at have en chance, så det må være målet!

Et slag efter Løkke og Nyholm, og i samlet tre under par, ligger blandt andre Peter Vejgaard, Simon Gundorph og Kasper Estrup, mens Victor Østerby og Rasmus Hjelm er placeret i to under par.

Du finder stillingen i Landskrona Masters her.

 

Comments are closed.