Stephan Juul kronede lørdag en flot sæson med en sejr ved NGL Q-School Final Stage.

Stephan Juul kronede lørdag en flot sæson med en sejr ved NGL Q-School Final Stage.

Der var baghjul til resten af Nordic Golf League da Stephan Juul lørdag vandt Nordic Golf League Q-School Final Stage med to slag. Dermed gav talentfulde Stephan Juul sig selv en god udgangsposition inden 2015 sæsonen på ECCO Touren og Nordic Golf League.

Lørdagens runde var i formiddages præget af mere end tre timers forsinkelse på grund af tåge, og for at tilgodese de spillere, der havde flyvninger tidligt på aftenen, valgte man at sende alle spillerne ud i en regulær gunstart.

Det gav en smule kaos dagen igennem, men til sidst hev Juul sejren hjem, selvom han inkasserede en bogey på sidste hul. Juuls største konkurrent på dagen, Ludwig Nordekling sluttede med en tre-dobbelt bogey på 18. hul og spillede dermed sejren over i hænderne på Stephan Juul.

Det var en glad og tilfreds Stephan Juul, der satte ord på sin første sejr på Nordic Golf League.

 – Det er en helt fantastisk måde at slutte sæsonen af på. De sidste 2 måneder har lært mig en masse, og jeg er ikke i tvivl om, at den erfaring jeg har fået der, var med til, at jeg kunne “holde” den hjem i dag, fortalte Stephan Juul, der flere gange har boltret sig med de store kanoner på ECCO Touren i løbet af 2014.

2014 er første år som professionel for Stephan Juul, og efter dagens imponerende sejr, var der også tid til at reflektere og takke de personer, der har en aktie i den flotte sæson.

– Jeg skylder en stor tak til nogle fantastiske sponsorer. På grund af dem har jeg kunne have fuld fokus på golfen hele året. Jeg har stille øget antallet af turneringer gennem sæsonen, og det er fedt, at det hårde arbejde med min træner, Robert Greve, i starten af sæsonen bærer frugt her i slutningen af sæson, fortæller Stephan Juul.

 – Nu skal jeg hjem og nyde sejren! Den kommende uge skal jeg igang med planlægningen af sæsonen 2015. Jeg glæder mig til at skulle konkurrere igen til winter series, og jeg ser i øvrigt utrolig meget frem til næste sæson, fortsætter Fredensborg profilen, der ikke overraskende går vinterpausen i møde med en vis portion ambivalens.

 – Altså det har været en lang sæson, og selvfølgelig skal man have ferie. Men det er da klart, at når man lige har vundet, så kunne man godt tænke sig at smede lidt, mens jernene er varme, griner Stephan Juul og takker af for sin første sæson som professionel golfspiller.

Ugen på Skjoldenæsholm Golf Center startede ellers hårdt for Stephan Juul, der måtte gennem et mærkværdigt omspil for overhovedet at kvalificere sig til Final Stage. Det kan du læse mere om her.

Foruden Juul fik en række andre danskere tilspillet sig en plads på ECCO Tour og Nordic Golf League i 2015. Du finder resultatet af NGL Q-School Final Stage her.

I alt klarede 50 spillere cuttet efter fredagens runde, og de vil være sikre på en god kategori på ECCO Tour og Nordic Golf League 2015.

Efter finalerunden uddeles følgende kategorier:

  • 1-25 (og lige) får en kategori 6
  • 26+ får en kategori 9

Alle spillere, der misser cuttet ved Final Stage får en kategori 12

Få overblik over Nordic Golf League Category System 2015 her

 

Comments are closed.