ECCO Tour Championship Stensballegaard

Alle kan kvalificere sig til Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel på Stensballegaard Golf den 25. juni.

Vil du prøve kræfter med Skandinaviens golfelite, så har du nu chancen ved Mercedes-Benz Matchplay – by Ejner Hessel. Alle kan tilmelde sig kvalifikationen tirsdag den 25. juni, og det koster kun 100 euro. Kvalifikationen spilles som 18 hullers slagspil.

Så er du en rigtig dygtig golfspiller, som leder efter den helt rigtige chance for at vise dit talent frem i en hulspilsturnering, så er det her en fantastisk mulighed. For at deltage i kvalifikationen skal du nemlig hverken være medlem af ECCO Touren eller have en ECCO Tour kategori, ligesom du både kan have status som amatør eller professionel. Så tag dine elite-golfvenner under armen, eller tal med din klub og kom til Stensballegaard Golf og Mercedes-Benz Matchplay 2013, og vis hvad du kan.

Sådan fungerer det
I kvalifikationen (som er slagspil) er der 16 pladser ind i hovedturneringen, der spilles som hulspil. I alt er 64 spillere med i hovedturneringen, og med en samlet præmiesum på ca. 50.000 euro, er der hele 10.000 euro eller 75.000 kroner til vinderen. Og i hulspil kan alt ske.

Alle førsterunde-tabere indkasserer 150 euro, mens spillerne, som vinder den første match, er garanteret minimum 500 euro for sine anstrengelser.

Hvad får man, når man tilmelder sig kvalifikationen til Mercedes-Benz Matchplay?

–       En prøverunde søndag eller mandag efter Pro-Am.

–       En runde i kvalifikationen med fuld TV-skilteopsætning og en toptrimmet golfbane.

–       En mulighed for at spille med om turneringens 50.000 euro eller 375.000 kroner.

–       Mercedes-Benz courtesy cars mellem klub og det officielle spillerhotel, Hotel Opus Horsens.

–       Oplevelsen af at være en del af en stor professionel golfturnering under årets måske mest luksuriøse betingelser i Danmark. 

Sådan tilmelder du dig

For at tilmelde dig kvalifikationen til Mercedes-Benz Matchplay skal du oprette en profil på eccotour.org. Det gør du her ved hjælp af dit DGU nummer. Du kan også kontakte Marianne Bryld på mb@golfpromote.dk, hvis du har yderligere spørgsmål eller problemer med tilmelding.

Du finder alt relevant information om Mercedes-Benz Matchplay og tilmelding her.

Husk

  • at tilmelding lukker allerede den 12. juni kl. 12.00
  • at registreringsdeadline (indbetaling af match fee) er d. 22. juni kl. 18.00 
  • at det kun er pro’er, der har mulighed for at vinde pæmiepenge
  • at normale Nordic Golf League Rules & Regulations er gældende med undtagelse af handicap-grænsen.

Comments are closed.