Hvem løber med gevinsterne på Nordic Golf League i år?

Hvem løber med gevinsterne på Nordic Golf League i år? Kan Billing fange Glennemo på enten Nordic Golf League ranking eller i FREJA Final 4Four?

Meget er på spil på den danske ECCO Tour og på resten af Nordic Golf League. Her får du overblikket efter Race to Himmerland og inden årets sidste turnering på Nordic Golf League.

GolfBox Nordic Golf League Ranking
På Nordic Golf League Ranking har nu kun de bedste 36 spillere kvalificeret sig til årets Nordic Golf League finale, Svedala Open by Peter Hansson. Ved Svedala Open skal det afgøres;

  • Hvilken spiller, der som vinder af Nordic Golf League 2014, løber med C6 Championship Ring by Anne Cohen.
  • Hvem der løber med de fem adgangskort til European Challenge Tour 2015.

Fire spillere på Nordic Golf League er allerede 100 procent sikre på at slutte i Top 5 og dermed sikre på en plads på European Challenge Tour næste år. De fire spillere er:

  1. Jacob Glennemo
  2. Jesper Billing
  3. Steven Jeppesen
  4. Elias Bertheussen

Efterfølgende er der flere spillere, der med en sejr eller en topplacering kan snuppe femtepladsen. Se ranglisten her.

Skulle en spiller i top-5 klare cuttet ved Final Stage på Tourskolen i november, så vil han forbedre sin kategori, hvilket sender nummer seks på GolfBox NGL Ranking på European Challenge Tour i 2015.

Med en indtjening på 64.256 Euro indtil nu har Jacob Glennemo allerede slået den hidtige indtjeningsrekord på en enkelt sæson. Indtil i år havde Jens Dantorp rekorden med 61.167 Euro fra 2011. Både i Glennemo og Dantorps tilfælde er der tale om en sæson med 23 tællende turneringer på Nordic Golf League. Du kan resultaterne for Jacob Glennemo i sin imponerende sæson her.

Da kun top 36 på GolfBox NGL Ranking efter Race to Himmerland kvalificerede sig til finalen i den kommende uge, blev Christofer Blomstrand sorteper. 2 euro i 22 turneringer manglede han for at skubbe Oliver Nyholm ud og selv stille til start ved Svedala Open.

Jacob Glennemo fører FREJA Final 4Four inden den sidste og afgørende turneringer i næste uge.

Jacob Glennemo fører FREJA Final 4Four inden den sidste og afgørende turneringer i næste uge.

FREJA Final 4Four
I det nye finalekoncept, FREJA Final 4Four er Svedala Open fjerde og sidste afdeling. Vinderen af FREJA Final 4Four, er den spiller, der i de fire sidste turneringer har indspillet flest euro.

Også her topper Jacob Glennemo ranglisten og ligner en vinder af førstepræmien, et;

Masterpiece Mysterious Seconds ur fra Maurice Lacroix til en værdi af 87.000 kroner.

I FREJA Final 4Four skal de øvrige spillere håbe på en ukarakteristisk dårlig uge for Jacob Glennemo, mens de selv skal vinde, hvis de skal kravle forbi den formstærke svensker og snuppe det eksklusive ur.

Du kan se stillingen i FREJA Final 4Four inden sidste turnering her.

 

 

Comments are closed.