Oscar Zetterwall vinder WIllis Masters 2014 efter en dramatisk afgørelse. Peter Vejgaard blev bedste dansker på andenpladsen.

Oscar Zetterwall vinder WIllis Masters 2014 efter en dramatisk afgørelse. Peter Vejgaard blev bedste dansker på andenpladsen.

Der var spænding til det sidste, da svenske Oscar Zetterwall fredag vandt Willis Masters i Kokkedal Golfklub. Zetterwall så ud til at skulle i omspil med Peter Vejgaard og Per Barth.

Men i stedet for et større omspil, holede han sit lange par putt på 18. hul og henviste således Vejgaard og langslående Per Barth til andenpladsen.

– Det var en hård dag i dag, forklarede Zetterwall efter præmieoverrækkelsen.

– De andre i min bold, specielt Sebastian (red. Sebastian Söderberg) spillede forrygende, og jeg havde selv svært ved at få gang i det spil jeg har leveret de sidste par dage. Så jeg er rigtig glad for, at det lykkedes mig at hive sejren i land, uddyber Zetterwall, der nu hopper frem som nummer fem på GolfBox Nordic Golf League Ranking, hvor det netop er de fem bedste, der ryger afsted på European Challenge Tour hele næste sæson.

Rasmus Hjelm sluttede på en delt fjerdeplads sammen med blandt andre den forsvarende mester, Sebastian Söderberg. Checken på 14.800 kroner bringer Rasmus Hjelm frem som nummer seks på GolfBox NGL Ranking, hvor han nu klart er bedste dansker. Nicolai Kristensen er nummer 10 og Peter Vejgaard nummer 12.

Der blev sendt LIVE TV fra Willis Masters. Du kan se eller gense den dramatiske afslutning, så snart den ligger klar. Den bør være tilgængelig fra fredag aften og kan findes her.

Du finder resultatet af Willis Masters 2014 her.

Du finder stillingen på GolfBox Nordic Golf League Ranking her.

 

Comments are closed.