ECCO Tour BusECCO Sko A/S er igen i 2013 Tour titel-sponsor på Skandinaviens største golftour. Sko-firmaet har mange formål med sponsoratet, og glæder sig over de senere års danske golfsucces.

– ECCO vil gerne støtte nye danske professionelle golfspillere og lave en tour, som giver disse professionelle de bedste forudsætninger for at komme videre med deres golfkarriere. Det føler vi, at vi gør på denne måde, forklarer Sponsor og Event Manager hos ECCO, Jesper Thuen.

– Vi har været med siden 2003, så det er 11. sæson vi starter op inden længe, og vi glæder os rigtigt meget over den udvikling, der har været i dansk golf i de senere år. Vi tror og håber, at vi har været med til at starte denne udvikling med netop ECCO Touren, uddyber Jesper Thuen.

Foruden ECCOs interesse i at støtte de danske talenter, bruges ECCO Touren – og ECCOs øvrige sponsorater – også til at profilere det sønderjyske firmas golf-kollektion. Og med profiler som Graeme McDowell, Fred Couples, Thomas Bjørn og indtil for nylig Thorbjørn Olesen, så er ECCO Touren en del af en imponerende ECCO-stald.

Du kan læse meget mere om ECCO Sko A/S på deres hjemmeside.

Website: www.ecco.com/da-DK

Tagged with:
 

Comments are closed.