ECCO forlænger sit hovedsponsorat til og med 2017. Dermed er ECCO Touren sikret i fire år, og de skandinaviske talenter kan fortsat glæde sig over, at have de bedste betingelser for en professionel karriere.

ECCO forlænger sit hovedsponsorat til og med 2017. Dermed er ECCO Touren sikret i fire år, og de skandinaviske talenter kan fortsat glæde sig over, at have de bedste betingelser for en professionel karriere.

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 23. Det er lillejuleaften i aften, og det fejrer vi i vores julekalender med en julegave til hele Golfdanmark. Der er nemlig godt nyt for de skandinaviske golftalenter og især for dansk golf.

ECCO er netop blevet enige med Golfpromote og ECCO Touren om at forlænge samarbejdet, der sikrer ECCO Touren til og med 2017. Dermed kan den stærke udvikling af danske talenter fortsætte på ufortrøden vis.

– Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Golfpromote og vores hovedsponsorat af ECCO Touren. Vi stræber efter at være synlige i golf-landskabet, men det er mindst lige så vigtigt for os, at vi er med til at støtte udviklingen i dansk golf. For os er det fantastisk at se spillere som Thorbjørn Olesen, Morten Ørum Madsen, Lucas Bjerregaard og mange flere komme via ECCO Touren til European Tour. Den rivende udvikling og de mange nye skandinaviske talenter vi ser slå igennem på European Tour i øjeblikket, er lige præcis årsagen til, at vi er engageret i ECCO Touren og også vil være det frem til minimum 2017, fortæller Jesper Thuen, der er er PR og sponsorchef hos ECCO Golf.

Fra ECCOs side betyder det meget, at der er stabilitet og udvikling omkring ECCO Touren, og netop det synspunkt spiller ligeledes en væsentlig rolle i det forlængede sponsorat.

– ECCO Touren er professionelt drevet. Det er måske den bedste Mini eller Satellit Tour i Europa, og det kan vi godt være stolte af. Alt fungerer upåklageligt, og der arbejdes hele tiden hårdt på at gøre touren bedre. Hvert år kommer der flere turneringer, og præmiepengene bliver større. Det er vi meget tilfredse med at være en del af, og det er bestemt en udvikling vi gerne ser fortsætte.

– Kalenderen i 2014 ser fantastisk ud. Det er den stærkeste kalender nogensinde på ECCO Touren, og derfor er det også et naturligt tidspunkt for os at gå ud at annoncere, at vi også er hovedsponsor på Touren mange år endnu. Vi glæder os til 2014 men bestemt også til 2015 – 2017, slutter Jesper Thuen.

Forlængelse et stort skulderklap
Også hos firmaet bag ECCO Touren, Golfpromote, er der stor glæde over ECCOs interesse i at forlænge samarbejdet allerede nu. Det giver ro i forberedelserne og udviklingen af Touren i de kommende år.

– Det er en stor dag for alle, der har med ECCO Touren at gøre. Vi er glade for samarbejdet med ECCO, og at det allerede nu er lykkedes os at lave en aftale, der rækker helt til og med 2017 er et tegn på, at det vi laver på ECCO Touren er langtidsholdbart. Og det tager vi som et stort skulderklap, fortæller Flemming Astrup, der er direktør i Golfpromote, firmaet bag ECCO Touren.

– At vi har ECCO i ryggen, betyder, at fundamentet er på plads for de næste fire sæsoner. Men det bliver ikke nogen sovepude. Vi skal hele tiden gøre ECCO Touren større og bedre og skabe endnu bedre vilkår for både spillere og sponsorer, fortæller Flemming Astrup.

Følg med i morgen og få reaktioner og julehilsner fra ECCO Tourens stjerner.
At det er godt nyt for skandinaviske talenter med ambition om at nå til tops i Europa, er der ingen tvivl om. Du kan følge med i morgendagens 24. og sidste udgave af ECCO Tourens julekalender, hvor der vil være kommentarer og hilsner fra en stribe af de spillere, der har benyttet ECCO Touren som springbræt til European Tour og en lang og stor karriere. Indtil da kan du se, om du kan huske, hvor ECCO Tourens “børn” er i dag?

ECCO Touren har blandt andet i de seneste år haft spillere som Thorbjørn Olesen, Andreas Hartø, Jeppe Huldahl, Morten Ørum Madsen, JB Hansen, Lasse Jensen, Kristoffer Broberg, Thomas Nørret, Jens Dantorp, Joakim Lagergren, Lucas Bjerregaard og mange flere nuværende og tidligere European Tour spillere til start.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook. Da ECCO Tourens kontor lukker ned fra den 19. december, så vil disse præmier først blive sendt efter nytår.

Dagens konkurrence: Hvilken nuværende eller tidligere ECCO Tour spiller mener du, bliver mest spændende at følge i fremtiden, og hvorfor? (ECCO Tour redaktionen kårer det bedste og mest velbegrundede svar som vinder af konkurrencen)

Tagged with:
 

Comments are closed.