Når der på søndag d. 9. december på Viasat Golf sendes direkte golf fra Europatouren i Sydafrika vil sløret blive løftet for ECCO Tourens kalender for sæsonen 2013. Her offentliggøres 2013-kalenderen, der byder på massive overraskelser både i form af en række nye baner, turneringer og turneringsformer. En af overraskelserne vil være, at kalenderen i år ikke byder på en dansk Challengetour.

– Det har længe været en fælles ønske for os og ECCO, at kunne tilbyde en  kalender fra marts til oktober uden lange pauser i april og juli, og derfor har vi år valgt at bruge ressourcerne fra Challengetouren til at få det ønske opfyldt. På søndag vil man kunne se en kalender med flere turneringer, flere lande, flere penge, forklarer manden bag ECCO Touren Flemming Astrup.

ECCO Tourens 11. sæson bliver således den mest pengestærke nogensinde med en samlet præmiesum på fem millioner kroner, hvilket er ca. halvanden millioner mere end i 2012. Tourens hovedsponsor, ECCO, er meget tilfredse med beslutningen.

– ECCO har 50 års jubilæum i 2013, og det er en god anledning til nytænkning. ECCOs vision har altid været, at ECCO Touren skulle være en udviklingstour. Og den nye kalenderstruktur falder 100 procent i tråd med visionen, udtaler Marketing Manager for ECCO Golf, Jesper Thuen.

Kalenderen vil bestå af i alt 16 turneringer i 6 forskellige lande uden pauser fra marts til oktober. Du kan på ECCO Tourens Facebook side være med i konkurrencen om et par lækre ECCO sko ved at gætte de 2 nye lande, der i år er at finde i kalenderen. Se mere her.

– Jeg kan allerede nu løfte sløret for, at vi starter med vores traditionelle Winter Series i Spanien og slutter igen i år med et brag på ECCO Tourens hjemmebane Himmerland Golf og Spa Resort med vores finale Backtee Race to Himmerland. Hvad der ligger derimellem må I vente med at se til på søndag kl. 14, hvor Henrik Knudsen og jeg afslører kalenderen på Viasat Golf, afslutter Flemming Astrup med et smil.

Tagged with:
 

Comments are closed.