Tjek ECCO Tourens Pro-Am kalender ud og book dit hold nu.
Tjek ECCO Tourens Pro-Am kalender ud og book dit hold nu.

Efter at ECCO Tour sponsorer de sidste måneder har haft fortrinsret på booking af Pro-Am hold til 2016 sæsonen, så åbnes der mandag op for øvrige kunder.

Det betyder, at golfinteresserede virksomheder, enkelt-personer osv., der ellers ikke er en del af ECCO Tourens sponsornetværk kan booke og købe hold til de eksklusive ECCO Tour Pro-Ams fra hele ECCO Tourens Pro-Am kalender.

I alt byder 2016-sæsonen på 31 Pro-Ams eller sponsorevents, hvilket gør kalenderen til den måske mest attraktive i ECCO Tourens historie. Nye baner, VIP-forplejning, ekstra fokus på Pro-Am gæsterne og et nyt Pro-Am koncept med vilde præmier gør således ECCO Touren til det perfekte setup for golf-arrangementer i Danmark. Du kan læse mere om ECCO Tourens nye “ECCO Am Tour – Powered by Bravo Tours” her.

Det unikke ved ECCO Tourens arrangementer er, at de afvikles som Pro-Ams. Det betyder, at sponsorer m.fl. spiller i hold med en professionel spiller som holdkaptajn. At komme helt tæt på fremtidens golfstjerner giver altid kunden og dennes inviterede gæster en særdeles VIP oplevelse på golfbanen, som de sent vil glemme.

Du finder ECCO Tourens Pro-Am kalender her. Og du kan nu altså booke hold, selvom du ikke er officiel ECCO Tour sponsor.

Ønsker du eller dit firma at booke flere hold, kan det dog godt betale sig at tegne et sponsorat, da det vil give rabat på Pro-Ams. ECCO Tourens mindste sponsorat, Tour Partner sponsoratet, koster 15.000 kroner og inkluderer 6 Pro-Am klip, som kan benyttes frit i løbet af året.

Du kan læse mere om ECCO Tourens sponsorpakker her.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte: