Kasper Estrup måtte en tur i vandet efter sin fornemme sejr ved Finnish Open - Presented by ECCO 2013

Kasper Estrup måtte en tur i vandet efter sin fornemme sejr ved Finnish Open – Presented by ECCO 2013

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 11. Den får ikke for lidt, når ECCO Touren gæster Finland. Sådan er det bare, og det er gået op for spillerne, der nyder turen til De Tusind Søers land. I Finland glæder man sig, og har ingen intentioner om at slippe gaspedalen.

Sauna, vodka, søer og ishockey. Finland er kendt for mange ting, men når det gælder golf, får landet slet ikke den kredit, det fortjener. Der er masser af lækre golfbaner i Finland, og da store golfturneringer i Finland er svære at finde, så får den på alle tangenter, når chancen byder sig. Og ECCO Tourens, Finnish Open Presented by ECCO er ingen undtagelse.

Kasper Estrup løb i 2013 med sejren i et meget stærkt felt på Master Golf lige uden for Helsinki og efterfølgende tog skridtet ind i de professionelles rækker.

– Det var min første gang i Finland sidste år, og det var på alle tænkelige måder en fantastisk oplevelse. Serviceniveauet er helt i top, og vi får blandt andet stillet Players Lounge med mad og drikkevarer til rådighed, fortæller den daværende amatør-spiller.

– Det var uden tvivl Finnish Open, der gjorde, at jeg tog det sidste skridt mod at blive professionel. Jeg viste, at jeg kunne være med på touren, hvor det for alvor var sjovt, og så blev beslutningen om at blive professionel truffet i løbet af et par uger, fortsætter Kasper Estrup, der glæder sig til at komme tilbage til Finland i 2014.

– Det første jeg lagde mærke til ved 2014-kalenderen var, at det var en ny bane, vi skulle spille Finnish Open Presented by ECCO på. Det ærgrede jeg mig naturligvis lidt over, men jeg glæder mig stadig meget til at komme tilbage. Sejren sidste år, er min største nogensinde, og det bliver en stor oplevelse at komme tilbage som forsvarende mester, griner Estrup på nordjysk manér.

Kasper Estrup gik sidste år glip af førstepræmien på 81.000 kroner, da han var amatør, og dermed ikke måtte vinde penge. Vinderchecken gik derfor til de svenskere, der delte andenpladsen, Benny Ahlenbäck, Alexander Björk og Jonas Magnusson. Nederst i artiklen kan du se en kort video med de afgørende putt, ligesom du kan se Estrup blive smidt i vandet.

Luksus venter ECCO Tour feltet
Finnish Open Presented by ECCO skal i 2014 ikke længere afvikles på Masters Golf. I stedet skal feltet prøve kræfter med Nordcenter Golf & Country Club, der er kendt som en af Finlands bedste og mest krævende mesterskabsbaner. Igen i 2014 glæder den finske union sig til turneringen og samarbejdet med ECCO Touren.

– Vi er rigtigt glade for samarbejdet med ECCO Touren. Det gør en stor turnering endnu mere professionel og tilfører samtidig en masse internationale spillere, som gør turneringen endnu bedre, forklarer Juha Juvonen, der er Championship Manager hos den Finske Golf Union (FGU).

– Det bliver en fantastisk turnering igen i år. Vi planlægger stadig de sidste detaljer, men igen i år bliver det naturligvis med Players Lounge med frokost, fitness osv., så service niveauet bliver ikke lavere, fortæller Juvonen med præcis den stolthed i stemmen, som kendetegner Finnish Open Presented by ECCO.

– Vi glæder os til at byde alle velkommen til Finnish Open. Vi finner formår at arrangere en turnering på den helt rigtige måde, og jeg håber, at alle spillerne på ECCO Touren igen vil tage turen til Finnish Open. Desuden er der 60.000 andre gode grunde til at komme herop, griner Juha Juvonen med henvisning til den store præmiesum på 60.000 euro eller 450.000 kroner, der spilles om.

Finnish Open Prestented by ECCO afvikles fra den 23.-25 juli på Nordcenter Golf & Country Club.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook.

Dagens konkurrence: Hvilket beløb stod der på Kasper Estrups vindercheck fra 2013? Se video nedenfor for hjælp (og et godt grin).

Comments are closed.