TV2 ECCO Grafik 1

ECCO Tour har indgået aftale med TV2 Sport der fra sæsonen 2015 har erhvervet TV-rettighederne på ECCO Tour

2015 sæsonen på ECCO Tour blev indledt tidligere på måneden med ECCO Tour Winter Series på PGA Catalunya Resort. Det var første gang, at Winter Series blev spillet på Spaniens bedste golfresort. I aften, mandag den 23. mart,s kan man se højdepunkter fra de to turneringer, og som noget nyt sendes ECCO Tour i år på TV 2 SPORT.

– Vi er rigtigt glade for at ECCO Tour nu bliver vist på en kanal, der har fokus på dansk sport, og som kan ses af mange danskere. Det er godt for udviklingen af ECCO Tour, siger Promotor Flemming Astrup.

Det er ikke bare golf – det er stødende….
Formatet for udsendelserne er ændret en smule i forhold til tidligere. I år sendes der ikke Web TV fra turneringerne, men alle kræfter bruges på at lave en halv times sammendrag med interviews og portrætter af spillere. Desuden bliver der også plads til lidt skæve indslag, blandt andet kan man glæde sig til at se otte spillere kæmpe i disciplinen ”ElektroGolf”, hvor de skal putte mens de har et af de hundehalsbånd, der kan give stød på armen eller benet. Du kan se en lille teaser på i klippet herunder.

Anders Sigdal er vært på programmerne, der produceres af Studio 1-2.

Programmerne sendes et par dage efter de enkelte turneringer er færdigspillet, og hos TV 2 SPORT er man også glade for at kunne præsentere ECCO Tour.
– Vi er en dansk sportskanal, der har fokus på at vise sport med danskere, og her passer ECCO Tour perfekt ind. Vi glæder os til at følge fremtidens golfstjerner her på TV 2 SPORT, siger redaktør Dennis Bostrup.

Ud over programmerne med højdepunkter, vil der være direkte transmission på TV 2 SPORT fra Made in Denmark Qualifier i juli, samt Made in Denmark Challenge på Challenge Tour i maj. Første program fra ECCO Tour Winter Series sendes mandag den 23. marts klokken 20.25, og genudsendes torsdag den 26. marts klokken 21.20.

Comments are closed.