Det er nu, du skal sikre dig, at du har en kategori på ECCO Tour og Nordic Golf League 2015

Det er nu, du skal sikre dig, at du har en kategori på ECCO Tour og Nordic Golf League 2015

Det er nu, de danske spillere skal lægge fundamentet for en god og lærerig 2015-sæson. Nordic Golf League Qualifying School stage 1 (ECCO Tour Qualifier) spilles den 6. – 7. oktober på Skjoldenæsholm Golf Center.

Hvis man ønsker at spille ECCO Tour eller øvrige Nordic Golf League events i 2015, så skal man allerede nu gøre benarbejdet. Spiller man ikke kvalifikationen på Skjoldenæsholm, og har man ikke allerede en kategori at tage med sig fra denne sæson, så kan man risikere et helt år uden ECCO Tour events.

Er du i tvivl om, hvorvidt din 2014 sæson har sikret dig en Nordic Golf League kategori til 2015, så kan du se finde listen her.

ECCO Tour Qualifying School spilles fra 6. – 7. oktober, og der er i år endnu en god grund til at spille med.

Fordel til ECCO Tour spillere
For at sikre sig en kategori på ECCO Tour og Nordic Golf League i 2015, skal man kvalificere sig fra Stage 1 til Final Stage. Og Final Stage spilles ligeledes på Skjoldenæsholm Golf Center umiddelbart efter Q-School 1st stage.

Der afvikles 1st Stage på syv forskellige baner i Norden, og i alt kvalificerer 78 spillere sig fra Stage 1 til Final Stage, og her ser det godt ud med danske øjne.

For det første kommer hele 21 spillere (ikke nødvendigvis danskere) videre fra den danske Q-School, hvilket giver nogle rigtigt gode odds for kvalifikation.

For det andet må det vurderes, at de spillere, der kommer videre er et lille skridt foran deres kommende modstandere fra de seks øvrige baner. Final Stage spilles nemlig på samme bane blot to dage efter, at den indledende kvalifikation afvikles.

Så tilmeld dig hurtigst muligt Q-School her.

Læs alt om Nordic Golf League Qualifying School Stage 1 Denmark her (engelsk).

Har du spørgsmål, kan du kontakte Malene Rossen på mr@golfpromote.dk

 

 

Comments are closed.