Skjoldenæsholm Golf Center ser frem til at udfordre eliten ved Ejner Hessel Championship Presented by Mercedes-Benz 2014

Skjoldenæsholm Golf Center ser frem til at udfordre eliten ved Ejner Hessel Championship Presented by Mercedes-Benz 2014

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 10. Fra 26. – 28. juni afvikles Ejner Hessel Championship Presented by Mercedes-Benz, og der bliver der for alvor skruet op for en uhørt luksus, når ECCO Touren for første gang besøger det stortopslåede golfanlæg. (Du kan se en kort video fra 2013-udgaven nederst i artiklen).

I mange år har Skjoldenæsholm været kendt som en af de allerbedste golfanlæg på Sjælland. Sidst i juni får ECCO Tourens store professionelle felt muligheden for at prøve kræfter med den krævende bane og de ondulerede greens. Og det glæder Skjoldenæsholm, at man får mulighed for både at vise sig frem for eliten, men i lige så høj grad, at sponsorer og Pro-Am deltagere får mulighed for at opleve anlægget ved en så stor golfturnering.

– Hvis jeg skal fremhæve noget, så kan alle deltagerne ved Ejner Hessel Championship Presented by Mercedes-Benz godt begynde at glæde sig til vores Trent Jones Jr. bane, forklarer direktør for Skjoldenæsholm Golf Center, Jørgen Mathiesen.

– Vi glæder os selv meget til at se, hvordan de professionelle håndterer banen. Det er jo et meget højt niveau, og vi ser gentagne gange, hvordan ECCO Tour profilerne marcherer direkte videre til European Tour, men vi forventer stadig, at vores Trent Jones Jr. bane kan stritte imod, forklarer Mathiesen, der håber, at Skjoldenæsholm bliver en fast del af ECCO Touren i fremtiden.

– Jeg håber helt klart, at en ECCO Tour turnering på vores anlæg bliver en årlig tilbagevendende begivenhed. ECCO Touren er det største indenfor dansk golf, og det mener vi derfor passer perfekt til vores egne ambitioner for vores anlæg.

Og selvom det er første gang, ECCO Touren besøger Skjoldenæsholm Golf Center, så er man langt fra uerfarne i at håndtere et stort rykind til en golfturnering.

– Niveauet på ECCO Touren er naturligvis det højeste, men i forhold til store arrangementer, så er vi vant til at løfte lignende opgaver. Vi har nogle fantastiske faciliteter til at servicere gæsterne, og vi kan uden problemer bespise 200 mennesker på samme tid, forklarer Jørgen Mathiesen, om det ambitiøse golfcenter.

– Vi har desuden nogle rigtigt fine træningsfaciliter, og næste år åbner vi også en ekstra pro-shop, så vi også har en ”high-end” shop med de mest eksklusive brands. Så der sker en helt masse, slutter Jørgen Mathiesen entusiastisk om udviklingen i Skjoldenæsholm Golf Center.

Ejner Hessel og Mercedes-Benz sikrer uhørt luksus
Mens Robert Trent Jones Jr. banen, der i 2007 blev opført som den første Trent Jones Jr. bane i Danmark, uomtvisteligt vil blive en stor oplevelse for alle, så har titelsponsoreren, Ejner Hessel og Mercedes-Benz muliggjort en ekstra luksus, som man ellers udelukkende forbinder med European Tour.

– Det er fantastisk, at det er lykkes os at lave en aftale med Ejner Hessel og Mercedes-Benz igen i år. Det betyder, at de stiller biler til rådighed, som skal fungere som courtesy cars for spillerne. De kan altså se frem til at blive transporteret frem og tilbage mellem spillerhotel og banen i store flotte Mercedeser med privatchauffør, som man ellers kun oplever det på European Tour, forklarer ECCO Tour ejer, Flemming Astrup.

Ejner Hessel Championship Presented by Mercedes-Benz løber af stablen med Pro-Ams den 24.-25. juni, mens den professionelle turnering indledes den 26. juni med finalerunde den 28. juni, hvor de 300.000 kroner skal fordeles.

Er du interesseret?
Er du interesseret i at deltage ved en Po-AM til Ejner Hessel Championship Presented by Mercedes-Benz på Skjoldenæsholm Golf Center, så kan du kontakte ECCO Tour på mk@eccotour.org for yderligere information.

I 2013 hed turneringen Mercedes-Benz Matchplay by Ejner Hessel og blev afviklet på Stensballegaard Golf. Nedenfor kan du se en video af de fire semifinalister.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook.

Dagens konkurrence: I 2013 blev Mercedes-Benz Matchplay by Ejner Hessel afviklet på Stensballegaard Golf. Hvilke fire spillere nåede da semifinalerne? (Se video nedenfor for hjælp)

 

 

Comments are closed.