PGA Catalunya Resort byder ECCO Tour Winter Series velkommen fra 8. - 17. marts 2015

PGA Catalunya Resort byder ECCO Tour Winter Series velkommen fra 8. – 17. marts 2015

PGA Catalunya Resort, der for nylig blev bekræftet som Spaniens bud på Ryder Cup 2022, lægger i 2015 både græs og navn til en ECCO Tour turnering.

Samarbejdet mellem Europas bedste golf resort og den danske ECCO Tour giver desuden sponsorer og andre interesserede golfspillere muligheden for en fantastisk golfrejse i marts.

Anden turnering på ECCO Tour kalenderen i 2015 hedder således PGA Catalunya Resort Championship, og vil – navnet taget i betragtning – ikke overraskende blive afviklet på PGA Catalunya Resorts to fantastiske baner.

ECCO Tour julekalender
Hver dag frem mod juleaften, kan du læse spændende nyt omkring 2015-sæsonen, mens du ligeledes hver dag kan vinde præmier på ECCO Tourens Facebook-side.

Et fantastisk scoop
I oktober blev det officielt, at ECCO Tourens årlige Winter Series skifter location fra La Manga Club til det hæderkronede og prestigefyldte PGA Catalunya Resort. ”Et Scoop for ECCO Touren”, kaldte Andreas Hartø det tilbage i oktober, og interessen for ECCO Tour Winter Series er da også større end nogensinde.

PGA Catalunya Resort er for nylig blevet kåret som Europas bedste golf resort, Spaniens bedste golfbane, og er nu også officielt Spaniens bud på Ryder Cup i 2022.

ECCO Tour Winter Series afvikles fra 8. – 17. marts og har en samlet præmiesum på 100.000 euro. Efter Mediter Real Estate Masters, der blev beskrevet i gårdsdagens julekalender, har PGA Catalunya Resort fået titlen på den anden halvdel af 2015 Winter Series.

Således afvikles PGA Catalunya Resort Championship med en præmiesum på 412.500 kroner fra 15. – 17. marts. Og selvom navnet på turneringen måske ikke betyder så meget, når først bolden triller, så betyder samarbejdet med PGA Catalunya Resort alligevel meget for både spillere og sponsorer.

– Vi har fået gang i et rigtigt godt samarbejde med PGA Catalunya Resort, og det er noget, vi skal være rigtigt glade for, siger Flemming Astrup.

– Samarbejdet betyder, at vores professionelle spillere har perfekte betingelser i opstartsfasen. De får de bedste træningsfaciliteter stillet til rådighed, og de får lov at spille turneringsgolf på en bane, der kan blive vært for Ryder Cup i 2022, slutter Flemming Astrup.

PGA Catalunya Resort er netop blev kåret som European Golf Resort of the Year 2014 af IAGTO.

PGA Catalunya Resort er netop blev kåret som European Golf Resort of the Year 2014 af IAGTO.

Tag med ECCO Touren til Europas bedste golf resort
Det er dog ikke blot for de professionelle spillere, at samarbejdet med PGA Catalunya Resort bliver en omgående gevinst. Også ECCO Tourens sponsorer og andre interesserede golfspillere, får nu en unik mulighed for at besøge Europas bedste golf resort.

– Sammen med PGA Catalunya Resort har vi ønsket at skabe lidt ekstra medie-opmærksomhed omkring vores nye samarbejde. Derfor har vi sat en pakke sammen, som bør have interesse for alle golfspillere, fortæller ECCO Tourens presseansvarlige, Brian Vester om tilbuddet, der inkluderer hotel og golf i tre dage.

– Nogle gange kan man skrive side op og side ned om, hvor godt et resort er, men denne gang tænkte vi, at vi hellere vil vise det frem for vores netværk og spare lidt på blækket, fortsætter Brian Vester.

– Vi har de senere år haft stor succes med vores ECCO Tour rejser, og jeg er sikker på, at den her rejse også bliver et stort hit, slutter Brian Vester. 

Turen til PGA Catalunya løber fra den 3. – 7. marts, og er IKKE KUN FOR SPONSORER. Du kan læse mere om den unikke chance for at besøge Europas bedste golf resort sammen med den danske ECCO Tour her.

Konkurrence:

Hver dag frem til juleaften kan du vinde præmier ved at deltage i en konkurrence på ECCO Tourens Facebook side. Du finder altid informationer om den nyeste konkurrence øverst på Facebooksiden. Deltag her.

Comments are closed.