backteeDer ligger en klar strategisk beslutning bag BACKTEEs sponsorat på ECCO Touren. Tøjfirmaet er igen i 2013 storsponsor på ECCO Touren, og er glad for at bakke op om de danske golftalenter.

BACKTEE designer og markedsfører golfbeklædning med fokus på performance, funktionalitet og høj kvalitet. Tøjet er designet til både amatører og til eliten, og ECCO Touren bruges i høj grad som udstillingsvindue for virksomheden.

BACKTEE A/S lægger navn til ECCO Tourens pengeliste, BACKTEE Race to Himmerland, en turnering, man er tøjsponsor for Touren og er på mange måder dybt involveret i både ECCO Tour, samt flere af tourens profiler gennem de senere år.

–  Vores status som dansk virksomhed betyder, at det er helt oplagt, at vi sponsorerer en tour, som tager sit udgangspunkt i Danmark, forklarer Thomas Knudsen, der er CEO hos BACKTEE A/S.

– Vi synes, det er vigtigt at støtte de nye professionelle golfspillere, ved at give dem mulighed for at udvikle sig på ECCO Touren.

Tidligere har BACKTEE sponsoreret individuelle spillere som Joachim B. Hansen (Red: sidenhen JB Hansen) og Morten Ørum Madsen. Som de to spillere nu slår deres folder på Europatouren, er der blevet plads til nye profiler og dermed nye sponsorater.

– Foruden vores overordnede ECCO Tour sponsorat, har vi gennem flere år sponsoreret unge golftalenter på Touren, og har netop indgået en sponsoraftale med den ny-turnede Silkeborgspiller, Mads Kristensen, forklarer Thomas Knudsen til ECCO Touren.

– BACKTEE var således med til at bakke op omkring Morten Ørum Madsen og Joachim B. Hansen, da de startede deres professionelle karriere, og det er faktisk den strategiske synergi-effekt mellem os og ECCO Touren, vi godt kan lide ved vores ECCO Tour sponsorat. Det er her, de helt store eventyr begynder for en række danske talenter. Og det er vi stolte over at være med til, forklarer Thomas Knudsen.

Du kan læse mere om BACKTEE på deres hjemmeside, hvor du også kan se årets kollektioner.

 

Tagged with:
 

Comments are closed.