Rasmus Hjelm var i førerbolden ved Landskrona Masters 2013, men tabte pusten på finaledagen. Får han revanche i 2014?

Rasmus Hjelm var i førerbolden ved Landskrona Masters 2013, men tabte pusten på finaledagen. Får han revanche i 2014?

Fredag indledes Landskrona Masters på den danske ECCO Tour, og da turneringen arrangeres i fællesskab med den svenske Nordea Tour, så er turneringen sidste mulighed for at tilspille sig en plads ved Nordea Masters i næste uge.

Jesper Billing fører an på Nordea Tourens rangliste med Björn Hellgren som nærmeste forfølger. Både Rasmus Hjelm og Lars Johansen har også muligheden for at løbe med pladsen ved European Tour, Nordea Masters, og dermed skulle konkurrere med blandt andre Thomas Bjørn og Henrik Stenson.

– Det kunne være rigtigt sjovt at komme til Nordea Masters og spille med de helt store stjerner. Og det er en sjov gulerod, som man måske begynder at tænke over, hvis man pludselig ligger til at vinde, fortæller Lars Johansen til ECCO Touren.

Hvis Lars Johansen skal kunne lykkedes med missionen, så skal Landskrona Masters realistisk set vindes, for at det er muligt. Slutter Lars Johansen som nummer to, så må Jesper Billing og Björn Hellgren ikke indspille ret mange penge til ranglisten.

Lidt ”nemmere” ser det ud for Rasmus Hjelm, der med en fjerdeplads overhaler Jesper Billing. Billing har været forrygende spillende de seneste uger, så man må forvente, at den stabile svensker igen hiver en check hjem. Dermed skal Hjelm indstille sig på, at der skal en første- eller andenplads til.

– Det er ikke noget, jeg går og tænker på derude. Hvis jeg skal vinde her, skal jeg spille op til mit absolut bedste, og det er her min fokus ligger, fortæller Hjelm forud for Landskrona Masters.

– Jeg har gode erfaringer herfra, men har lige manglet at få snøret sækken. Så jeg glæder mig til at komme i gang og få lavet nogle birdies, slutter Hjelm, der sidste år måtte se sig slået af rutinerede Tony Edlund.

Foruden Lars Johansen og Rasmus Hjelm, så skal formstærke danskere som Peter Vejgaard, Nikolaj Nissen, Oliver Nyholm, Martin B. Ovesen og Kasper Estrup også forsøge at blande sig i toppen.

Du finder starttider ved Landskrona Masters her.

 

Comments are closed.