Sebastian Söderberg, Mads Søgaard, Antti Ahokas og Christian Gløët (th.) vinker farvel til ECCO Touren. Skal det blive til Europa- eller Challengetour i 2015?

Sebastian Söderberg, Mads Søgaard, Antti Ahokas og Christian Gløët (th.) vinker farvel til ECCO Touren. Skal det blive til Europa- eller Challengetour i 2015?

Som så ofte før markerer ECCO Tour spillerne sig på Europatourens Tourskole. Alle spillere i top 70 er efter dagens runde videre til de næste to dages finalerunder, og flere ECCO Tour profiler klarede cuttet.

Dermed siger ECCO Touren tillykke men også farvel til flere profiler.

Christian Gløët, Mads Søgaard, Sebastian Söderberg og Antti Ahokas har spillet fantastisk gennem de første fire runder på Tourskolens Final Stage. Med et klaret cut er alle fire nu sikre på en god Challenge Tour kategori i 2015, mens de også i højeste grad fortsat har chancen for at spille sig direkte på European Tour.

– Det er trist at sige farvel til nogle store profiler, men sådan er det hvert år. Vi er en udviklings-tour, og at sende talenter videre i systemet, er vores primære opgave, fortæller ECCO Tour ejer, Flemming Astrup, der dog ikke frygter for kvaliteten på ECCO Touren næste år.

– Touren bliver endnu stærkere næste år. Sådan har tendensen i hvert fald været de sidste mange år, hvor vi kun et splitsekund har oplevet tomrum efter at have sendt spillere som, Thorbjørn Olesen, Morten Ørum Madsen, Kristoffer Broberg, JB Hansen, Jeff Winther, Lasse Jensen og Lucas Bjerregaard videre til Challenge Touren. Der kommer nye talenter og nye stjerner, og selvom det er vemodigt at skulle undvære en række spillere – fordi de er nogle fantastiske personligheder -, så er vi alle rigtigt glade på deres vegne, fortsætter Flemming Astrup, der mener, at successen giver motivation til resten af ECCO Tour feltet.

LÆS OGSÅ: Video-underholdning: Jeff Winther underviser

– Søgaard, Gløët, Söderberg og Antti viser de andre, at der ikke er langt fra toppen af ECCO Touren til både Challenge Tour og Europa Tour. Det er jeg helt sikker på vil motivere resten af feltet og det vil være benzin på deres bål i næste sæson, slutter Flemming Astrup.

Med oprykningen til Challenge eller Europa Touren fra næste sæson, tilslutter Mads Søgaard, Christian Gløët, Sebastian Söderberg og Antti Ahokas sig Jacob Glennemo, Jesper Billing, Steven Jeppesen, Elias Bertheussen og David Palm, som det kuld der i år vinker farvel til ECCO Touren og siger goddag til enten Challenge Tour eller European Tour.

Du kan se, om det bliver til Challenge Tour, eller om firekløveren i næste sæson skal bide skeer med Thomas Bjørn, Rory McIlroy og de øvrige stjerner på European Tour her. Det er top 25, der får en plads på European Tour 2015.

Se stillingen på Tourskolen her.

 

Comments are closed.