Daniel Løkke på hul 13 i Holstebro Golfklub - et af Danmarks flotteste golfhuller

Daniel Løkke på hul 13 i Holstebro Golfklub – et af Danmarks flotteste golfhuller

Gennem december vil ECCO Touren åbne en låge  i ECCO Tour kalenderen hver dag.

Via ECCO Tour Julekalenderen, vil vi løfte sløret for samtlige turneringer på ECCO Tour kalenderen 2014, og tilmed løbende inkludere en række spændende overraskelser og konkurrencer. Derfor håber vi, at du vil læse med hver dag.

Låge nr. 9. ACTONA Championship løber i 2014 af stablen fra 4.- 6. juni, og til stor glæde for feltet og sponsorer, skal turneringen igen afvikles på Holstebro Golfklubs fantastiske skovbane. 

ACTONA PGA Championship by Tang Biler var i 2013 en stor succes for både Holstebro Golfklub, for spillerne og for de sponsorer, der trods massiv regn nød den vestjyske topbane (Se resumé nederst i artiklen). Opbakningen i klubben og i Holstebro Kommune har været enorm, og derfor er ACTONA Championship igen på tapetet i 2014.

– Det var en stor succes sidste år. Vi nød at have ECCO Touren på besøg, og jeg oplevede en enorm stolthed blandt vores medlemmer, hvilket også kunne ses på de vel 200 tilskuere, der troppede op på finaledagen, forklarer formand i Holstebro Golfklub, Poul Djernes.

– Det var tydeligt, at folk var stolte over at vise vores bane frem til omverdenen, for vi synes jo, at vi har en helt fantastisk bane herovre, fortsætter Poul Djernes.

Den lokale, Daniel Løkke, tabte i 2013 i omspil til Sebastian Söderberg efter en forrygende opvisning af begge (se højdepunkter nederst) i en turnering, der var præget af efterårsvejr og store mængder vand de første dage. I 2014 er turneringen rykket til juni, og derfor håber man i Holstebro Golfklub, at folk langt om længe kan opleve banen i godt vejr.

– Vi har ikke haft vejrguderne med os, når vi har afviklet store turneringer, beretter Poul Djernes.

– Da vi havde Challenge Touren på besøg, var vi ved at drukne og blæse væk på samme tid, og turneringen måtte kortes ned til 54 huller. Det var stadig en fantastisk turnering, ligesom ACTONA PGA Championship var sidste år, men jeg håber, at vi i 2014 kan vise folk, at solen skinner det meste af tiden i Holstebro, fortsætter Djernes.

– Og samtidig har vores nye plads i kalenderen den fordel, at vi håber, at vores medlemmer efterfølgende kan få lov at spille sommergolf på en bane i fantastisk stand, slutter den tilfredse formand.

Daniel Løkke: Årets bedste turnering
For de lokale spillere, er der også stor tilfredshed med, at ECCO Touren i 2014 igen går over Holstebro.

– Det var fantastisk sidste år. Jeg er nok en smule farvet som Holstebrospiller, men jeg synes, det var den bedste turnering på kalenderen sidste år, fortæller Daniel Løkke, der altså sluttede som nummer to i turneringen, efter et vanvittigt omspil, som du kan se nederst i artiklen.

– Der var mange tilskuere, og jeg har aldrig før oplevet den slags opbakning. Det var fantastisk. Og folk i klubben har bestemt også grund til at være tilfredse med arrangementet. Det er vigtigt for en bane, der ligger en lille smule afsides at blive eksponeret, og jeg tror faktisk desværre, at rigtigt mange danskere slet ikke er klar over, præcis hvor lækker en bane, Skovbanen i Holstebro egentlig er, slutter Daniel Løkke, der forventer at være til start ved ACTONA Championship igen i 2014.

Konkurrence: Hver dag frem til jul udlodder ECCO Tour et dusin Srixon Z Star bolde i en konkurrence på Facebook. Du finder dagens konkurrence her. 

Skriv dit svar under artiklen her eller på Facebook senest i morgen kl. 11.59. Der trækkes lod mellem de rigtige svar, og vinderen får et dusin Srixon Z Star bolde. Alle der svarer rigtigt deltager automatisk i lodtrækningen om et par ECCO sko den 24. december. Held og lykke.

Svarer du her på siden, skal du huske at skrive dit fulde navn samt dit svar. Vinderen offentliggøres både nedenfor og på Facebook.

Dagens konkurrence: Hvilke to spillere var i omspil om sejren ved ACTONA PGA Championship by Tang Biler i 2013?

 Sammendrag på to minutter

 

Se det officielle 30 minutters program fra ACTONA PGA Championship by Tang Biler 2013.

 

Comments are closed.