ECCO Tour Winter Series afvikles i 2015 på det prestigefyldte PGA Catalunya Resort fra 8. - 17. marts.

ECCO Tour Winter Series afvikles i 2015 på det prestigefyldte PGA Catalunya Resort fra 8. – 17. marts.

Efter fem år på La Manga Club i Murcia, flytter den danske ECCO Tour sin Winter Series til PGA Catalunya Resort tæt på Barcelona.

European Tour anlægget er bredt anerkendt som det måske bedste golf ressort i hele Spanien, og ECCO Tour direktør, Flemming Astrup er stolt over at kunne præsentere PGA Catalunya Resort som vært for ECCO Tour Winter Series 2015.

PGA Catalunya Resort er verdensklasse
– Jeg er meget begejstret over vores aftale. Det er det perfekte anlæg til vores Winter Series, og jeg er sikker på, at spillerne også sætter pris på det. De kommer til at konkurrere på to fantastiske mesterskabsbaner, og tilsat verdensklasse træningsfaciliteter giver det en perfekt kombination som forberedelse til deres forestående sæson, forklarer Flemming Astrup.

PGA Catalunya Resort ser frem til at byde ECCO Touren velkommen på deres prestigefyldte anlæg.

– Gennem årene har vi haft besøg af rigtigt mange skandinavere her på PGA Catalunya Resort, tællende det danske, norske og finske landshold, som har valgt os som deres foretrukne vinter-destination. Det er til gengæld første gang vi byder ECCO Tour og Nordic Golf League velkommen, siger Julio Delgado, der er administrerende direktør på PGA Catalunya Resort.

– Dygtige internationale spillere er ikke nyt for os på PGA Catalunya Resort. Efter at have lagt græs til Open de Espana i år, hvor Miguel Angel Jimenez populært løftede trofæet, og i november at have afviklet European Tour Qualifying School Final Stage for syvende gang i træk, er vi overbeviste om, at de spillere, der deltager ved ECCO Tour Winter Series til marts, også vil opleve vores bane og træningsfaciliteter i den bedste stand. Vi arbejder kontinuerligt på at tilbyde de bedste træningsfaciliteter for alle vores spillere, tilføjer Julio Delgado.

Præmiesum på 750.000 kr.
ECCO Tour Winter Series 2015 består, foruden mulighederne for at få trænet igennem, af to turneringer afviklet på PGA Catalunya Resorts Stadium Course og Tour Course i perioden 10. – 17. marts. Den samlede præmiesum er 750.000 kroner (100.000 euro) fordelt over Mediter Real Estate Masters (10. – 12. marts) og PGA Catalunya Resort Championship (15. – 17. marts).

Jeg spillede PGA Catalunya sidste år på Tourskolen, og banerne er helt fantastiske. Faciliteterne rundt om banen er også perfekte, og PGA Catalunya Resort er det perfekte anlæg til ECCO Tour Winter Series. Det her er en kæmpe upgrade og et scoop for ECCO Touren, siger European Tour spiller, Andreas Hartø.

For mere information, venligst besøg www.eccotour.org/ws15 

 

 

Comments are closed.