Normalt er det sko ECCO sender på golfbanen. Men denne gang er det en medarbejder. ECCO Golfs sponsor & PR Manager Jesper Thuen genstarter nemlig sin karriere som professionel golfspiller.

thuen

Jesper Thuen, Sponsor manager hos ECCO, genoptager livet som tour pro

Vægten er sænket med mere end 20 kilo, og hans liv skal nu køre efter en tour plan. Og selvom Jesper Thuen selv kalder det for en ”mission impossible” så er motivationen helt i top.

“Jeg vil genstarte min karriere som professionel golfspiller og min første turnering bliver ECCO Tour Winter Series på La Manga til marts. Jeg ser på det som en umulig opgave, i håbet om at slette u’et, “siger Jesper Thuen, 41, efterfulgt af et kæmpe smil.

Det er 16 år siden han besluttede at indstille sin professionelle karriere, men Jesper Thuen var forinden den første spiller ECCO Golf underskrev en kontrakt med. Syv år efter stoppet, I 2004 bød ECCO ham så velkommen i stillingen som Global Marketing Manager med ECCO Golf, et job han har bestridt siden.

For at forfølge sin drøm om at vende tilbage til golfbanen må Jesper Thuen forlade sit job, men han forlader ikke ECCO helt.

“ECCO er blandt mine sponsorer, og jeg vil fortsætte med at arbejde for ECCO Golf med PR og sponsorater, og jeg er meget taknemmelig for at de giver mig mulighed for at forfølge min drøm om at spille professionel golf igen, “siger Jesper Thuen.

Det var et opkald fra en potentiel sponsor sidste år, der fik Jesper til at genoverveje sin golfkarriere. Måneder før havde flere golfvenner fortalt ham at de mente han spilde sit talent og at han skulle se at komme tilbage på golfbanen. Det satte tankerne i gang og  Jesper fulgte sin mavefornemmelse.

“Jeg vidste, at jeg ville fortryde det, hvis jeg sagde nej. Min kone kiggede noget på mig og sagde, at hun vidste, at den dag ville komme. Og det var det. Jeg besluttede derfor at fortælle min beslutning til Dieter (Kasprzak, administrerende direktør for ECCO), “siger Jesper Thuen.

Ifølge Jesper, kiggede Dieter Kasprzak lidt overrasket, da han hørte at han ville til at spille professionel golf igen. “Jeg fortalte ham, at jeg ikke var færdig med at spille professionel golf, og helt uden at tøve sagde han at jeg skulle se at komme i gang,” siger Jesper Thuen.

Jesper Thuen har nu underskrevet en tre-årig kontrakt og i 2013 vil han spille fuldtid på ECCO Touren, startende i Spanien den 15. marts.

“Det er en fantastisk mulighed for Jesper, og jeg ønsker ham held og lykke. han er en meget talentfuld golf spiller, og jeg glæder mig til at se ham derude, “siger Dieter Kasprzak.

Tagged with:
 

Comments are closed.