Lucas Bjerregaard slår ud på La Manga Club 2012 - senere vandt han Nordic Golf League Ranking

Lucas Bjerregaard slår ud på La Manga Club 2012 – senere vandt han Nordic Golf League Ranking

ECCO Tour indbyder til ECCO Tour Winter Series på La Manga Club i Spanien fra den 12. – 22. marts. Her afvikles to turneringer med et stærkt felt, der virkelig kan teste de danske talenter, men mere vigtigt giver Winter Series spillerne en mulighed for at kombinere træning og turnering i opstarten til en lang sæson.

Mange klubber arrangerer selv træningslejre sydpå, hvor nogle svinger turen forbi La Manga Club og ECCO Tourens Winter Series. Fra ECCO Tourens side vil vi meget gerne gøre opmærksom på, at der fortsat er pladser i feltet, ligesom det fortsat er muligt at booke sig ind i fire eller seks personers lejligheder, så man kan bo sammen med sine venner. Er det noget for en eller flere af dine elitespillere?

Giv dine talenter chancen
Vores mål er, at vi får budskabet ud til alle klubber og eliteudvalg, så de selv kan tage stilling til, om deres elitespillere (professionelle og amatører), skal prøve kræfter med hele den skandinaviske elite ved Winter Series. Hvorvidt man fra klubbens side ønsker at benytte sig af tilbuddet håber vi selvfølgelig på, men det vigtigste for os er, at alle interessenter får øjnene op for denne mulighed, så spillere, ledere og diverse udvalg i fælleskab kan overveje muligheden.

Winter Series pakken inkluderer to turneringer med 80.000 euro i præmiesum, bolig i hele perioden, masser af træningsrunder, fornemme træningsfaciliteter, adgang til lækkert fitness område, trolleys og meget mere.

For mere information om Winter Series besøg www.eccotour.org eller kontakt Marianne Bryld på mb@golfpromote.dk.

Vi håber, at I vil hjælpe os med at sprede budskabet, så vi sikrer os, at alle danske talenter får det bedst mulige udgangspunkt inden en lang sæson. Det hele begynder på La Manga, og skal Danmark bygge videre på de seneste års dominans på den skandinaviske scene, så er det vigtigt, at spillerne kommer ud af starthullerne allerede nu.

På forhånd tak for hjælpen.
Med venlig hilsen
ECCO Tour

Tagged with:
 

Comments are closed.