Der er prominente navne til start ved ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel på ECCO Touren fra onsdag morgen, hvor feltet blandt andet krydres med Europatour-støv i form af Lasse Jensen og Morten Ørum Madsen.

Morten Ørum Madsen er klar til ECCO Tournament of Champions på Himmerland Golf & Spa Resort

Morten Ørum Madsen er klar til ECCO Tournament of Champions på Himmerland Golf & Spa Resort

Hele Nordic Golf League eliten er også klar til at prøve kræfter med den kommende Europatourbane på Himmerland Golf & Spa Resort, så sjældent har feltet været stærkere på Skandinaviens største golf tour.

Invitation til “gamle” vindere
ECCO Tournament of Champions afvikles delvist som en invitations-turnering, hvor alle tidligere ECCO Tour og Nordic Golf League vindere daterende tilbage til 2009, har modtaget en invitation. Af den flok har flere prominente navne valgt at takke ja, hvorfor de fra onsdag skal forsøge at tilføje endnu en ECCO Tour sejr til samlingen. I alt stiller 96 spillere til start onsdag morgen, hvor hele feltet sendes ud fra 1. tee med første start kl. 07.30. Heraf er 34 tidligere vindere.

Morten Ørum Madsen vil slutte godt
Morten Ørum Madsen, der allerede har vundet en gang i en gæsteoptræden på ECCO Touren i denne sæson, er glad for at være med ved ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel.

– Jeg bruger primært ECCO Touren i denne uge til at være helt klar til de næste uger på Europatouren. Jeg har haft en turneringspause, så det er vigtigt lige at kunne få nogle runder i rygsækken, forklarer Morten Ørum Madsen.

– Og så vil jeg også rigtigt gerne støtte ECCO Touren, hvor jeg jo selv har spillet tidligere, uddyber Silkeborg-spilleren, der med en god afslutning på Europatouren, kan slutte i top-60 og dermed kvalificere sig til Race-to-Dubai.

– Jeg glæder mig til at lukke godt af i den her sæson, og med et par gode resultater kan jeg komme med til Dubai, hvilket vil være helt fantastisk i min første sæson på Europatouren, slutter Morten Ørum Madsen, der allerede har sikret sig endnu en sæson på Europatouren.

Europatour-smagsprøve i vente
Desuden vender Lasse Jensen for en sjælden gang skyld tilbage til Touren, hvor han gennem årene har fejret adskillige triumfer. Lasse Jensen var senest med på La Manga Club ved ECCO Tour Winter Series, hvor han sluttede som nummer tre ved ECCO Spanish Open. 

Foruden de danske Europatour-navne er stærke navne som Patrick Sjöland, Jesper Kennegård, Joakim Rask, Jeff Winther og formstærke Daniel Løkke værd at holde øje med i denne uge, hvor spillerne skal kæmpe med sej rough og meget hurtige og velplejede greens. Himmerland Golf & Spa Resort bliver en alvorlig test, og banens setup til ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel vil være ganske lig den bane, som Europa Tour stjernerne skal spille om præcis et år.

Du finder teetimes til ECCO Tournament of Champions – by Ejner Hessel her.

Og livescoring finder du her fra onsdag morgen.

 

Comments are closed.