Jeff Winther og Lucas Bjerregaard håber på et godt resultat ved Landskrona Masters

Svenske Patrick Sjøland fører an i et meget stærkt ECCO Tour felt i Landskrona, når spillerne slår ud fredag morgen.

Den tidligere Europatour-vinder får dog hård konkurrence fra Lucas Bjerregaard, Johan Carlsson og resten af ECCO Tour eliten.

Landskrona Masters er en fælles turnering mellem ECCO Tour og Nordea Tour, og feltet er så stærkt, som det overhovedet kan være. Hele toppen på både ECCO Tour og Nordic League er tilstede, og på det hyggelige anlæg i Landskrona Golfklub er der derfor lagt op til et brag af en turnering.

Den tidligere tre-dobbelt Europatour-vinder, Patrick Sjöland stiller op i turneringen, og han skal forsøge at vise, at han stadig har niveauet til at sætte de unge fremadstormende kometer til vægs. På samme tid er også Steen Tinning tilbage, og sammen udgør de en stor del af rutinen i feltet med deres i alt fem Europatour-titler

Forrest i kampen mod rutinen går årets helt store Nordic League profil. Lucas Bjerregaard fyldte i sidste uge 21 år, og desværre ”fejrede” han det med et misset cut ved ECCO Tour Championship på Stensballegaard. Efter turneringen forklarede unge Bjerregaard, at han trængte til et par fridage.

– Jeg følte mig lidt træt. Jeg har haft et meget travlt program i år og har spillet rigtigt mange turneringer. Nu skal jeg hjem og lade batterierne op, så jeg er helt klar til Landskrona Masters, lød de vise ord fra nordjyden.

Foruden Lucas Bjerregaard kæmper spillere som Johan Carlsson, Marcus Larsson, Jens Fahrbring, Pontus Leijon, Jeff Winther og Jacob Glennemo om vigtige point til Nordic Golf League Ranking, hvor top-5 ved udgangen af sæsonen kvalificerer sig til Challengetouren 2013.

Tagged with:
 

Comments are closed.